Hiki & haaste HIIT

Hyvät asiakkaat, vaihdamme jäsenpalvelu- ja verkkokauppajärjestelmää. Ilmoitamme heti kun rannekkeita voi tulla päivittämään Allas shopiin.

Tuntikuvaus

45 minuutin toiminnallinen harjoittelu tarjoaa tehokkaan treenin, missä pääset kehittämään kestävyyttä ja ketteryyttä sekä lisäämään kehon liikkuvuutta ja hallintaa. Oman kehonpainon lisäksi harjoituksessa käytetään apuvälineinä mm. kahvakuulia ja TRX-nauhoja. Hauska ja hikinen tapa treenata!

Kruunaa treenin jälkeinen olo ulkoaltaissa ja saunassa palautuen; tunnin yhteydessä saat uintilipun alennettuun hintaan 10 €.

Perustiedot

Ohjaaja: Sebastian Osmani.

Kenelle: Kaikille, joista yhdessä treenaaminen on hauskempaa ja niille, joilla on jokin tavoite tai tahtotila kehittää omaa kestävyyttä ja voimaa.

Mitä mukaan: Treenivaatteet, sisälenkkarit, juomapullo ja halutessasi hikipyyhe.

Milloin: Torstaisin klo 16:30–17:15.

Hinta: 16€ / krt (uinti wellness -tuntilipun yhteydessä 10€) tai 5x-sarjalippu 85€ (sarjakortti myynnissä ainoastaan Altaan lipunmyynissä). Sarjalipun hintaan sisältyy pääsy uimaan ja saunaan.

Tullessasi voimaan hyvin kanssamme otathan huomioon nämä asiat:

• Jokainen ohjaaja suunnittelee itse tuntinsa ja tunneissa on näin vaihtelua. Vaihtelu mahdollistaa uusien ulottuvuuksien tutkimisen harjoituksessasi.
• Osa tunneista on intensiivisempiä kuin toiset.
• Haastavimpien harjoitusten kohdalla, anna aikaa itsellesi, sillä harjoitus palkitsee.
• Jokainen on tervetullut tunneille omista lähtökohdistaan, sillä tuntien ilmapiiri on leikkisä ja salliva. Tärkeintä on kehon ja mielen hyvinvoinnin tukeminen.

Wellness-viikkotuntiemme hyödyt:

• Lisää kehon ja mielen hyvinvointia
• Keho vahvistuu ja notkistuu
• Parantaa keskittymiskykyä
• Parantaa kehon nestekiertoa

Tervetuloa mukaan Altaan viikkotunneille!

Osta lippu

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje