Yinjooga 90 min

Hyvät asiakkaat, vaihdamme jäsenpalvelu- ja verkkokauppajärjestelmää. Ilmoitamme heti kun rannekkeita voi tulla päivittämään Allas shopiin.

Tuntikuvaus

Yinjooga-asanoilla, eli asennoilla on hyvin avaava ja rentouttava vaikutus, sillä niissä viivytään yhdestä minuuttista jopa kymmeneen minuuttiin. Harjoituksessa keskitytään hyväksyvän läsnäolon kautta irti päästämiseen sekä kehon että mielen osalta. Yang-tyylisen, dynaamisen ja aktivoivan joogan keskittyessä lihaksiin yinjooga keskittyy myös kehon syvempiin osiin kuten lihaskalvoon, niveliin, jänteisiin sekä energiaratoihin eli meridiaaneihin. Yinjoogan liikkeet vaikuttavat kehossa alueisiin, joissa on eniten sidekudosta, kuten selän ja lantion alueisiin. Pitkäkestoiset ja syvät, venytyksiä muistuttavat asanat nesteyttävät sidekudosta, jolloin kehon luontainen liikkuvuus palautuu ja liikkumisesta tulee kivuttomampaa. Yinjooga voi siis edistää sidekudosalueiden aineenvaihduntaa, liikkuvuutta ja energiansaantia. Yinjooga-asanoissa ei pyritä äärivenytyksiin. Asanat tehdään tuettuina eli kehoa kannatellaan erilaisten tukien, kuten tyynyjen, palikoiden ja peittojen avulla, jotta lihakset pääsisivät rentoutumaan, mutta nivelet eivät kuormittuisi haitallisesti. Asanoita voidaan muokata yksilöllisesti, joten tunti soveltuu lähes kaikille. Kerrothan kuitenkin liikerajoitteista ohjaajalle, mikäli sellaisia on. Osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta joogasta.

Perustiedot

Ohjaaja: Johanna Laaksonen.

Mitä mukaan: Mukavat vaatteet. Joogamaton ja muut välineet saat paikan päältä.

Milloin: Sunnuntaisin klo 10:30–12:00.

Hinta: 16€ / krt (uinti wellness -tuntilipun yhteydessä 10€) tai 5x-sarjalippu 85€ (sarjakortti myynnissä ainoastaan Altaan lipunmyynissä). Sarjalipun hintaan sisältyy pääsy uimaan ja saunaan.

Tullessasi voimaan hyvin kanssamme otathan huomioon nämä asiat:

• Jokainen ohjaaja suunnittelee itse tuntinsa ja tunneissa on näin vaihtelua. Vaihtelu mahdollistaa uusien ulottuvuuksien tutkimisen harjoituksessasi.
• Osa tunneista on intensiivisempiä kuin toiset.
• Haastavimpien harjoitusten kohdalla, anna aikaa itsellesi, sillä harjoitus palkitsee.
• Jokainen on tervetullut tunneille omista lähtökohdistaan, sillä tuntien ilmapiiri on leikkisä ja salliva. Tärkeintä on kehon ja mielen hyvinvoinnin tukeminen.

Wellness-viikkotuntiemme hyödyt:

• Lisää kehon ja mielen hyvinvointia
• Keho vahvistuu ja notkistuu
• Parantaa keskittymiskykyä
• Parantaa kehon nestekiertoa

Tervetuloa mukaan Altaan viikkotunneille!

Osta lippu

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje