Vapaa- ja rintauinnin alkeiskurssi su klo 16.00-17.00

Perustiedot

Kurssilla opit molempien uintilajien oikeat hengitystekniikat, vartalon asennot ja uintirytmit. Kurssilla käytetään apuvälineinä räpylöitä, uimalautaa ja pullaria oikeiden tekniikoiden oppimisen helpottamiseksi. Joka kurssikerralla harjoitellaan sekä vapaa- että rintauinnin tekniikoita.

Milloin: su 5.4-3.5 klo 16.00-17.00. Huomioi pääsiäistauko aikataulussa!

Kenelle: kurssi sopii sinulle, joka pystyt uimaan keskeytyksettä 25 metriä.

Hinta: 128 €.

Uintivalmentaja: Jani Sievinen, viisinkertainen maailmanmestari sekä lasten ja aikuisten uintivalmentaja.

Osta lippu

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje