Porrastreenit

Hyvät viikkotuntiasiakkaamme: olemme pienentäneet Wellness Studion salikapasiteettia 16 osallistujaan per tunti. Mikäli mahdollista, tuothan mukanasi oman maton tunneille, joissa sitä tarvitaan. Kiinnitämme kuitenkin erityishuomiota salin hygieniaan ja desinfioimme matot ja välineet ennen ja jälkeen tunnin. Sään salliessa osa salitunneista voidaan järjestää myös ulkoilmassa. Tervetuloa mukaan liikkumaan!

Tuntikuvaus

Harjoita alavartalon suuria lihasryhmiä ja paranna hapenottokykyäsi hauskalla ja tehokkaalla porrastreenillä! Portaiden nousu kehittää monipuolisesti reisi- ja pakaralihaksia ja lasku aktivoi erityisesti etureisiä. Varioimme nousuja erilaisin askelluksin ja hypyin, keski- ja ylävartaloa aktivoivia kehonpainolla tehtäviä harjoituksia unohtamatta. Musiikin tahdittamasta porrastreenistä saat vaihtelua ja löydät uusia ideoita myös omaan treenaamiseen!

Perustiedot

Ohjaaja: Riku Saastamoinen.

Kenelle: Kaikille, joista yhdessä treenaaminen on hauskempaa ja niille, joilla on jokin tavoite tai tahtotila kehittää omaa kestävyyttä ja voimaa.

Mitä mukaan: Treenivaatteet, lenkkarit, juomapullo ja halutessasi hikipyyhe.

Milloin: Keskiviikkoisin 1.6. alkaen klo 16:30–17:15.

Hinta: 16€ / krt (uinti wellness -tuntilipun yhteydessä 10€). Uinti + Wellness -yhteisjäsenille tunnit sisältyvät jäsenyyden hintaan.

Tullessasi voimaan hyvin kanssamme otathan huomioon nämä asiat:

• Jokainen ohjaaja suunnittelee itse tuntinsa ja tunneissa on näin vaihtelua. Vaihtelu mahdollistaa uusien ulottuvuuksien tutkimisen harjoituksessasi.
• Osa tunneista on intensiivisempiä kuin toiset.
• Haastavimpien harjoitusten kohdalla, anna aikaa itsellesi, sillä harjoitus palkitsee.
• Jokainen on tervetullut tunneille omista lähtökohdistaan, sillä tuntien ilmapiiri on leikkisä ja salliva. Tärkeintä on kehon ja mielen hyvinvoinnin tukeminen.

Wellness-viikkotuntiemme hyödyt:

• Lisää kehon ja mielen hyvinvointia
• Keho vahvistuu ja notkistuu
• Parantaa keskittymiskykyä
• Parantaa kehon nestekiertoa

Hyvät viikkotuntiasiakkaamme: olemme pienentäneet Wellness Studion salikapasiteettia 16 osallistujaan per tunti. Mikäli mahdollista, tuothan mukanasi oman maton tunneille, joissa sitä tarvitaan. Kiinnitämme kuitenkin erityishuomiota salin hygieniaan ja desinfioimme matot ja välineet ennen ja jälkeen tunnin. Sään salliessa osa salitunneista voidaan järjestää myös ulkoilmassa. Tervetuloa mukaan liikkumaan!

Tervetuloa mukaan Altaan viikkotunneille!

Osta lippu