Altaan aamuinen vesijumppa

Hyvät viikkotuntiasiakkaamme: olemme pienentäneet Wellness Studion salikapasiteettia 16 osallistujaan per tunti. Mikäli mahdollista, tuothan mukanasi oman maton tunneille, joissa sitä tarvitaan. Kiinnitämme kuitenkin erityishuomiota salin hygieniaan ja desinfioimme matot ja välineet ennen ja jälkeen tunnin. Sään salliessa osa salitunneista voidaan järjestää myös ulkoilmassa. Tervetuloa mukaan liikkumaan!

Tuntikuvaus

Altaan aamuinen vesijumppa on tehokasta harjoittelua syvässä vedessä musiikin tahtiin. Vaihtelevilla liikkeillä vipuvarsia ja veden vastusta hyödyntäen kaikki isot lihakset joutuvat tehokkaasti töihin kuormittamatta niveliä. Yksinkertainen ja tehokas tapa kohottaa kuntoa!

Perustiedot

Ohjaaja: Johanna Väänänen.

Mitä mukaan: Uima-asu ja vesipullo.

Milloin: Perjantaisin 1.6. alkaen klo 10:00–11:00. HUOM! tunti pidetään viikkojen 24 ja 25 ajan jo klo 8:45-9:15.

Hinta: 25€ / krt. Uinti + Wellness -yhteisjäsenille tunnit sisältyvät jäsenyyden hintaan.

Tullessasi voimaan hyvin kanssamme otathan huomioon nämä asiat:

• Jokainen ohjaaja suunnittelee itse tuntinsa ja tunneissa on näin vaihtelua. Vaihtelu mahdollistaa uusien ulottuvuuksien tutkimisen harjoituksessasi.
• Osa tunneista on intensiivisempiä kuin toiset.
• Haastavimpien harjoitusten kohdalla, anna aikaa itsellesi, sillä harjoitus palkitsee.
• Jokainen on tervetullut tunneille omista lähtökohdistaan, sillä tuntien ilmapiiri on leikkisä ja salliva. Tärkeintä on kehon ja mielen hyvinvoinnin tukeminen.

Wellness-viikkotuntiemme hyödyt:

• Lisää kehon ja mielen hyvinvointia
• Keho vahvistuu ja notkistuu
• Parantaa keskittymiskykyä
• Parantaa kehon nestekiertoa

Hyvät viikkotuntiasiakkaamme: olemme pienentäneet Wellness Studion salikapasiteettia 16 osallistujaan per tunti. Mikäli mahdollista, tuothan mukanasi oman maton tunneille, joissa sitä tarvitaan. Kiinnitämme kuitenkin erityishuomiota salin hygieniaan ja desinfioimme matot ja välineet ennen ja jälkeen tunnin. Sään salliessa osa salitunneista voidaan järjestää myös ulkoilmassa. Tervetuloa mukaan liikkumaan!

Tervetuloa mukaan Altaan viikkotunneille!

Osta lippu