Aerial jooga

Hyvät viikkotuntiasiakkaamme: olemme pienentäneet Wellness Studion salikapasiteettia 16 osallistujaan per tunti. Mikäli mahdollista, tuothan mukanasi oman maton tunneille, joissa sitä tarvitaan. Kiinnitämme kuitenkin erityishuomiota salin hygieniaan ja desinfioimme matot ja välineet ennen ja jälkeen tunnin. Sään salliessa osa salitunneista voidaan järjestää myös ulkoilmassa. Tervetuloa mukaan liikkumaan!

Tuntikuvaus

Joogaa ilmassa! Ilmajooga on joogaharjoitus, jossa harjoitellaan katosta riippuvan silkkikankaan avulla. Silkki tukee ja avustaa perinteisten jooga-asanoiden harjoittelemista. Korkeus asetetaan sellaiseksi, että joogaaja voi käyttää tukenaan myös lattiaa. Ilmajoogan myötä liikkeisiin on helpompi saada syvyyttä ja liikkuvuutta kehittäen samalla lihasvoimaa. Ilmajoogan on todettu myös avaavan selän ja hartiaseudun lihasjäykkyystilojen avaamisessa, joten se sopii myös selkävaivojen hoitoon.

Aiempaa kokemusta et tarvitse, ohjaaja Johanna Laaksosen antamien ohjeiden ja erilaisten variaatioiden avulla pääset aloittamaan rauhallisesti itsellesi sopivin askelin. Johanna varmistaa turvallisen ja hauskan tunnin, joka sopii kaikille uuden kokeilusta kiinnostuneille, hauskaa ja haastavaa harjoitusta kaipaaville sekä jo lajiin aiemmin perehtyneille.

Perustiedot

Ohjaaja: Johanna Laaksonen.

Milloin: Tiistaisin 1.9. alkaen klo 16:30–17:30.

Kenelle: Kaikille joogasta ja keskivartalotreenistä kiinnostuneille.

Mitä mukaan: Mukavat vaatteet.

Hinta: 16€. Uinti + Wellness -yhteisjäsenille tunnit sisältyvät jäsenyyden hintaan.

Muuta: Pulahda tunnin jälkeen ulkoaltaisiin ja rentoudu saunassa, uintilippu tuntien yhteydessä 10 €.

Wellness-viikkotuntiemme hyödyt:

• Lisää kehon ja mielen hyvinvointia
• Keho vahvistuu ja notkistuu
• Parantaa keskittymiskykyä
• Parantaa kehon nestekiertoa

Tervetuloa mukaan Altaan viikkotunneille!

Osta lippu