Vinyasa-jooga

Hyvät viikkotuntiasiakkaamme: olemme pienentäneet Wellness Studion salikapasiteettia 16 osallistujaan per tunti. Mikäli mahdollista, tuothan mukanasi oman maton tunneille, joissa sitä tarvitaan. Kiinnitämme kuitenkin erityishuomiota salin hygieniaan ja desinfioimme matot ja välineet ennen ja jälkeen tunnin. Sään salliessa osa salitunneista voidaan järjestää myös ulkoilmassa. Tervetuloa mukaan liikkumaan!

Tuntikuvaus

Vinyasa on dynaaminen, vinyasa-sanansa mukaisesti hengityksen tahtiin virtaavaa liikettä sisältävä joogatunti. Vinyasa-tunneilla hengitys ja liike yhdistetään dynaamiseksi flowksi. Lempeä vinyasa soveltuu joogaa aloittavalle, mutta myös kokeneemmalle joogille, joka kaipaa lempeää ja rauhallista harjoitusta. Harjoitus lisää kehon hallintaa ja liikkuvuutta sekä rauhoittaa mieltä. Tunnilla tehdään hitaasti virtaavia liikkeitä ja voimaa kehittäviä asentoja eli asanoita. Helpot ja kehoa tehokkaasti verryttävät liikeradat auttavat sinua hahmottamaan kehosi kokonaisuutta ja löytämään arjen toimiin keveyttä. Liikkeen laatu tunneilla on leikkisää ja tutkivaa. Lempeän, hengitystä myötäilevän liikkeen lomassa pysähdytään kehittämään voimaa ja tasapainoa myös paikallaan pysyttelevissä asanoissa. Tämä lempeä joogaharjoitus tehostaa kehon nestekiertoa sekä elävöittää koko kehoa varpaista ja sormenpäistä kasvoihin saakka. Tunnin tunnelma on läsnäoleva ja salliva. Pienet kehon haasteet voidaan helposti kiertää harjoituksessa asentoja ja liikeratoja itselle sopivaksi muokaten.

Hyödynnämme tunnilla FeetUp-tuolia sekä joogaterapeuttisia apuvälineitä kehon liikkuvuutta sekä omaa rohkeutta esiin haastaen.

Perustiedot

Ohjaaja: Johanna Laaksonen

Mitä mukaan: Mukavat vaatteet.

Milloin: Tiistaisin klo 18:00–19:15.

Hinta: 16€ / krt (uinti wellness -tuntilipun yhteydessä 10€). Uinti + Wellness -yhteisjäsenille tunnit sisältyvät jäsenyyden hintaan.

Wellness-viikkotuntiemme hyödyt:

• Lisää kehon ja mielen hyvinvointia
• Keho vahvistuu ja notkistuu
• Parantaa keskittymiskykyä
• Parantaa kehon nestekiertoa

Tervetuloa mukaan Altaan viikkotunneille!

Osta lippu