Allas Bootcamp

Kuvaus

Energinen alku syksyyn Allas Sea Poolilla! Allas Bootcamp toteutetaan sään salliessa osittain tai kokonaan ulkona. Varaa mukaasi sekä sisä- että ulkoliikuntavarusteet. Bootcampiin kuuluu kaksi treenipistettä, joissa kummassakin tehdään erilainen 45 minuutin rääkki eli kehonpaino- ja HIIT-treenin yhdistelmä, jossa liikkeitä tehdään oman kehon painon lisäksi käyttäen apuvälineinä mm. rappusia, kuminauhoja ja fitnessbageja. Osallistumismaksu sisältää terveellisen lounaan, uinnin ja saunan. Lounas lunastetaan näyttämällä sähköpostitse saatua osallistumisvahvistusta.

Mukana menossa myös Fit-lehti sekä The Good Guys Kombucha!

Perustiedot

Milloin: la 3.10 klo 10.30-12.00.

Kenelle: kuntoilijoille, kuntokeskusten kovilla ryhmäliikuntatunneilla käyville, juoksijoille, tritathlonisteille ja kaikille niille, joiden mielestä kimpassa on kivempaa treenata kovaa.

Hinta: 32€ sisältäen herkullisen, terveellisen lounaan sekä uinnin ja saunan.

Valmentaja: Sebastian Osmani

Mitä mukaan: Ulko- ja sisätreeniin sopivat vaatteet, lenkkarit ja vesipullo. Uimaan menijöille uimavarusteet.

Osta lippu