Aamujooga

Hyvät viikkotuntiasiakkaamme: olemme pienentäneet Wellness Studion salikapasiteettia 16 osallistujaan per tunti. Mikäli mahdollista, tuothan mukanasi oman maton tunneille, joissa sitä tarvitaan. Kiinnitämme kuitenkin erityishuomiota salin hygieniaan ja desinfioimme matot ja välineet ennen ja jälkeen tunnin. Sään salliessa osa salitunneista voidaan järjestää myös ulkoilmassa. Tervetuloa mukaan liikkumaan!

Tuntikuvaus

Aloita päiväsi Altaan lempeällä ja energisoivalla aamujoogalla! Tunti soveltuu joogaa aloittavalle, mutta myös kokeneemmalle joogille, joka kaipaa lempeää ja rauhallista harjoitusta. Harjoitus lisää kehon hallintaa ja liikkuvuutta sekä rauhoittaa mieltä. Tunnilla tehdään hitaasti virtaavia liikkeitä ja voimaa kehittäviä asentoja eli asanoita. Helpot ja kehoa tehokkaasti verryttävät liikeradat auttavat sinua hahmottamaan kehosi kokonaisuutta ja löytämään arjen toimiin keveyttä. Tämä lempeä joogaharjoitus tehostaa kehon nestekiertoa sekä elävöittää koko kehoa varpaista ja sormenpäistä kasvoihin saakka. Pienet kehon haasteet voidaan helposti kiertää harjoituksessa asentoja ja liikeratoja itselle sopivaksi muokaten.

Perustiedot

Ohjaaja: Johanna Väänänen.

Mitä mukaan: Mukavat vaatteet.

Milloin: Torstaisin klo 7.30–8.30.

Hinta: 16€ / krt (uinti wellness -tuntilipun yhteydessä 10€). Uinti + Wellness -yhteisjäsenille tunnit sisältyvät jäsenyyden hintaan.

Wellness-viikkotuntiemme hyödyt:

• Lisää kehon ja mielen hyvinvointia
• Keho vahvistuu ja notkistuu
• Parantaa keskittymiskykyä
• Parantaa kehon nestekiertoa

Tervetuloa mukaan Altaan viikkotunneille!

Osta lippu