Altaan talviuinti

Huom! Voit nyt osallistua Talviuintiin normaalilla uintilipulla ilman erillistä varausta tai ilmoittautumista. Huomioithan kuitenkin, että paikat (max. 10 osallistujaa per kerta) täytetään saapumisjärjestyksessä, joten mikäli haluat varmistaa osallistumisesi, saavuthan paikan päälle hyvissä ajoin.

Ohjaaja Magnus Appelberg opettaa vankalla kokemuksella kylmänsiedätysmenetelmiä hengityksen sekä mielen voiman avulla. Valmenuksessa saa vinkkejä kylmänsiedätyksen parantamiseen, valmistellaan keho sekä mieli kylmään pulahdukseen turvallisissa olosuhteissa ja harjoitellaan hengitystekniikkaa, mikä purkaa jännityksiä, stressiä ja ahdistusta.

Harjoitus saa varmasti veren virtaamaan ja hyvänolon hormonit hyrräämään. Tunti alkaa introlla, missä esitellään menetelmien eri vaiheet ja tehdään ohjaajan johdolla hengitysharjoitukset, minkä jälkeen siirrytään pukuhuoneiden kautta kylmävesialtaalle. Allasharjoituksesta jokainen voi omassa tahdissa siirtyä nauttimaan saunan lämmöstä tai lämminvesialtaassa pulahduksesta.

Osta lippuSiirry tapahtumaan Facebookissa