Yhteistyökumppanit

Pääkumppanit

Helen OyClear ChannelNovelle

Yhteistyössä

Puhdas ItämeriBluetMarinetekNaava

Helen Oy

Helen Oy

Helen

Yhdistetään voimat

Helen on yksi Suomen suurimmista sähköä ja uusia energiaratkaisuja tarjoavista yrityksistä. Sähköä myydään tällä hetkellä noin 400 000 asiakkaalle ja kaukolämmöllä lämmitetään yli 90 prosenttia Helsingistä. Ympäristöystävällisin jäähdytysratkaisu kaukojäähdytys on jo saatavilla kaikkialle Helsinkiin.

Helen huolehtii Altaan energiasta ja on cleantech-ratkaisujen pääyhteistyökumppani.

Kaupunkikulttuurin tukija

Helen tukee elävää, positiivista ja vastuullista kaupunkikulttuuria, jota Allas Sea Pool edustaa.

Altaalla kohtaavat maailmanluokan cleantech-energiaratkaisut ja yhteisöllinen positiivinen energia, josta Helsinki tunnetaan. Allas tukee erinomaisesti Helenin visiota elävästä kaupungista ja maailman parhaasta kaupunkienergiasta, joka syntyy yhteisöllisistä kohtaamisista.

Uusiutuvan energian kylpylä

Allas Sea Poolin toimintaa pyöritetään lähes kokonaan uusiutuvalla energialla.

Merikylpylän aurinkovoimalan lähes sadan paneelin vuosituotanto kattaa tilaus- ja yhteissaunan kiukaan sähkönkulutuksen kesä-aikoina. Kun aurinko ei paista, saunat lämpiävät sertifioidulla vesisähköllä. Lisäksi kylpylän tilat viilenevät kaukojäähdytyksellä ja altaat lämpiävät biokaasulla ja puupelleteillä tuotetulla uusiutuvalla kaukolämmöllä.

Helenin energiantuotanto on palkittu maailman tehokkaimpana. Sähkön, lämmön ja jäähdytyksen integroidussa tuotannossa Helen hyödyntää energialähteinä mm. meriveden kylmyyttä, jäteveden lämpöä sekä kiinteistöissä auringosta, ihmisistä ja koneista syntyvää ylimääräistä lämpöä.

Helen on Allas Sea Poolin pääyhteistyökumppani.

Youtube
Facebook
Helen.fi/
Twitter
Instagram


Clear Channel

Clear Channel

Clearchannel

Kestävästi kaupunkikulttuurin kärjessä

Allasta on rakennettu kestävästi, mutta kuitenkin tiukasti tässä päivässä ja tulevaa ajatellen. Altaan ratkaisut ovat viimeisintä teknologiaa, kestävästi suunniteltu ja toteutettu sekä vastuullisesti valittu. Samalla on haluttu luoda edellytykset rikkaalle kaupunkikulttuurille – tässä Clear Channel on ollut mukana alusta asti.

Yhteistyö Allas Sea Poolin kanssa tukee Clear Channelin tavoitetta rakentaa kaupunkikulttuuria elävämmäksi ja viihtyisämmäksi. Innovatiiviset mainonnan muodot ovat osa modernin kaupunkikuvan rakentamista. Suomen laajin digitaalinen ulkomainosverkosto värittää kaupunkikuvaa, kertoo elämästä ja sen mahdollisuuksista ja tarjoaa mainostajille mahdollisuuden tavoittaa kohderyhmät kohdennetusti.

Clear Channel on sitoutunut myös ulkomainonnan ekologisen jalanjäljen pienentämiseen. Erityisesti digitaalinen mainostuotanto on ympäristöystävällistä, ja perinteisessäkin ulkomainonnassa jätettä syntyy vähän. Mainosmateriaalit kierrätetään tehokkaasti.

Kaupunkipyörällä Altaalle

Clear Channelin panostus keväällä 2016 lanseerattuihin kaupunkipyöriin on panostus myös Altaan asiakkaiden mahdollisuuteen kurvailla Altaalle viihtymään. Altaan läheisyydetä löytyy kaupunkipyöräparkki ja asiakkaita – niin turisteja kuin kaupunkilaisiakin – kannustetaan liikkumaan niillä. Pääkaupunkiseudun pyöräilykausi on vuonna 2020 entistä mahtavampi, sillä pyöräasemia Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla on yhteensä 450 ja pyöriä jopa 4500.

Clear Channel Suomi Oy on valtakunnallinen ulkomainosyhtiö. Olemme osa globaalia Clear Channel Outdoor -konsernia. Mainoslaiteverkostomme sijaitsevat kaupunkien keskustoissa, suosituimmissa kauppakeskuksissa sekä myymälöiden sisällä, vilkkaimpien teiden varsilla ja Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Olemme digitaalisen ulkomainonnan edelläkävijä ja tarjoamme modernin ja kattavan verkoston mainostajien käyttöön.
Tarjoamme valtakunnan digitaalisimmat mainoslaiteverkostot ja rajattomat mahdollisuudet hyödyntää digitaalisuuden ja datan tuomia vaihtoehtoja tavoittaa kuluttajat. Panostamme jatkuvasti parhaisiin mainospaikkoihin ja uusimpiin teknologioihin

Clear Channel on Allas Sea Poolin pääyhteistyökumppani.

Facebook
Clearchannel.fi
Twitter
Instagram


Novelle

Novelle

Novelle

Hyvän veden äärellä

Entisajan merikylpyläkulttuuriin kuuluivat hyvää tekevät ja puhdistavat vedet, joita nautittiin parantavassa ympäristössä rauhoittuen. Tästä syystä haluamme myös Altaalla johdattaa kävijät hyvien vesien äärelle. Kumppaniksemme valikoitui monipuolinen Novelle, joka taipuu mocktaileista pullovesiin, jotka on helppo napata mukaan.

”Myös Hartwallin kivennäisvedet ovat saaneet alkunsa kylpyläkulttuurista. Meidän suomalaiset Novelle Plus -juomamme ovat tämän päivän hyvää tekeviä terveysvesiä”, kertoo Hartwallin tuotepäällikkö. ”Pehmeää, kuplivaa, puhdasta vettä, jossa on hyvää tekeviä kivennäisaineita sekä vitamiineja. Kivennäisvetemme on monipuolinen ruoan kumppani ja liikkujan juoma”, Päiväniemi jatkaa.

Novelle nähdään Altaalla ravintolan ja kahvilan valikoimissa sekä hyvän veden tapahtumissa ja kohtaamisissa.

Vesinautintoja jo 180 vuotta

Victor Hartwall perusti helmikuussa 1836 Helsinkiin Pohjoismaiden ensimmäisen kivennäisvesitehtaan, jossa pullotettiin hiilihapotettua, kivennäisaineita sisältävää terveysvettä. 180 vuodessa Hartwallista on kasvanut juoma-alan kasvava suunnannäyttäjä, joka valmistaa suomalaisten rakastamia juomia arkeen ja juhlaan.

Hartwallin ja Altaan yhteinen visio pohjaa hyvinvointiin, nautintoon ja elämykselliseen kaupunkikulttuuriin. Allas Sea Pool tuo veden ja siitä kaikilla aisteilla nauttimisen entistä näkyvämmäksi osaa Helsinkiä.

Vesi on edelleen Hartwallin toiminnan ytimessä. Nautinto, hyvinvointi ja elämänjano kiteytyvät tänä päivänä erityisesti suomalaisten suosikkiin, Hartwall Novelleen. Kaikkien Novelle-kivennäisvesien pohjana on Salpausselän ikiaikaisten soraharjujen suodattama puhdas ja raikas vesi. Novelle Plus -juomat ovat tämän päivän hyvää tekeviä terveysvesiä, jotka tuovat nautintoa elämään: aito maku luonnosta sekä hyvää tekevät kivennäisaineet ja vitamiinit.

Novelle on Altaan yksi pääyhteistyökumppaneista.

@hartwallnovelle
@hartwall1836

Facebook
Novelle.fi
Twitter
Instagram