Aukioloajat ja saapuminen Altaalle

Altaat ja saunat

Ma-pe klo 6.30-21
Lipunmyynti loppuu klo 20.20 ja uintiaika loppuu klo 20.40

La klo 9-21
Lipunmyynti loppuu klo 20.20 ja uintiaika loppuu klo 20.40

Su klo 9-20
Lipunmyynti loppuu klo 19.20 ja uintiaika loppuu klo 19.40

HUOM!
Remontoimme pukuhuoneita:
pe 18.5. naisten puoli on pois käytöstä klo 6.30 - 11.00, sekasauna toimii naisten pukuhuoneena

Allas on avoinna ympäri vuoden. Talviaikaan käytössä ovat saunojen lisäksi iso lämminvesiallas (+ 27 °c, syvyys 165 cm), sekä merivesiallas (meriveden lämpötila, syvyys 180 cm). Lasten allas nyt avoinna kesän ajan.

Lipunmyynti sulkeutuu 40 minuuttia ennen sulkemisaikaa. Uintiaika loppuu 20 minuuttia ennen sulkemisaikaa. Paikkaa saunaan tai altaisiin ei voi varata etukäteen. Liput vaihdetaan Allas Shopissa rannekkeeseen. Hintaan sisältyy altaiden ja saunojen käyttö aina sulkemisaikaan asti.

Sekasaunan varaustilanteen voi tarkistaa täältä:

https://oma.enkora.fi/helsinkiallas/reservations2/reservations/9/1/-/-/~date=2018-04-30

Allas Shop

Ma–pe 06:30–21.00
La 9.00–21.00
Su 9.00–20.00

Neighbour Bistro

Su–ma suljettu
Ti 17.00–22.00
Ke–To 17.00–23.00
Pe–La 17.00–24.00 

Tiedustelut: puh. 040-047 0045

Allas Cafe

Ma-to 07.00-21.00
Pe 07.00-22.00
La 09.00-22.00
Su 09.00-20.00

Ma-Pe päivän kotiruokabuffet tarjolla klo 11-14.
Ma-Pe päivän keitto ja Deli-salaatti tarjolla klo 11-21.

Tiedustelut: puh. 040-047 0045

Itämerikeskus

Itämerikeskus on avoinna yleisölle la-ti klo 9-18.

Itämerikeskuksen näyttelyt esittelevät meille kaikille arvokasta Itämerta, sen rikkautta sekä haasteita.

Smart & Clean Showroom

Smart & Clean Showroom on avoinna uimalipun ostaneille la-su klo 9-18.

Showroomissa esillä kotimaisia cleantech-ratkaisuja.


Allasalue on pääsääntöisesti aina avoinna aukioloaikojen mukaan, myös tapahtumien ja keikkailtojen aikaan. Eli uimaan ja saunaan pääsee aina uimalipulla vaikka alueella tapahtuisi muutakin. Poikkeustilanteista ilmoitamme aina erikseen.

Saapuminen Altaalle

Allas Sea Pool sijaitsee aivan Kauppatorin kupeessa, SkyWheel-maailmanpyörän vieressä. Se sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa kaupungin päänähtävyyksien läheisyydessä, vain reilun kilometrin päässä rautatieasemasta. Sisäänkäynti Altaalle löytyy Kauppatorin kävelysillan jälkeen. Uimaan ja saunomaan sekä sisäpihalle pääsee uimalipulla, ravintolan puolelle ja koko päärakennukseen pääsee ilman uimalippua.


Julkisella liikenteellä

Altaalle pääsee mm. raitiovaunulinjoilla 2, 4 sekä 5. Katso julkisen liikenteen ajantasaiset aikataulut Reittioppaasta. Jos bamlaat mieluummi slangii, tsögaa aikataulut Reissugaidist.
 

Pyörällä

Allas Sea Poolin läheisyydessä Kauppatorilla sijaitsee kaksi kaupunkipyöräasemaa.
 

Autolla

Mikäli saavut Altaalle autolla, lähimmät parkkialueet ovat Q-Park Kasarmitori (n. 850 m:n kävelymatka, katso reitti) sekä Q-Park Erottaja (n. 1,3 km:n matka Altaalle, katso reitti).
 

Veneellä

Altaan yhteydessä ei ole omaa venelaituria eikä Allastasanteelle voi kiinnittyä veneellä. Allas kuitenkin toivottaa kaikki veneilijät erittäin lämpimästi tervetulleeksi. Ohjeistamme veneilijöitä pysäköimään joko Katajanokan Helsinki Marina -vierasvenesatamaan tai Vanhan kauppahallin vieressä olevaan Vironaltaaseen.
 

Esteettömyys

Allas Sea Poolin alueella on esteetön pääsy niin allasalueelle, ravintolaan kuin wc-tiloihin. Juuri valmistuneen päärakennuksen myötä myös kattoterassille pääsee esteettömästi. Liuska yleisöalueelle löytyy lipunmyyntirakennuksen molemmista päädyistä (Skywheelin juuresta sekä päärakennuksen ja sivurakennuksen välistä). Pukuhuoneisiin pääsee henkilökunnan johdolla saunarakennuksen päätyovesta ja esteetön pääsy allasalueelle löytyy saunarakennuksen ja ravintolarakennuksen kulmauksesta. Itse altaisiin ei valitettavasti vielä hissiä ole. Avustajat uivat meillä ilmaiseksi ja opaskoirat ovat alueelle tervetulleita!


Tietosuoja ja taltioinnit


Tietosuoja

Allas Sea Pool hyvinvointipalveluiden sekä tapahtumien järjestäjänä käsittelee asiakkaiden ja osallistujien ilmoittautumis-  tai ostolomakkeissa ilmoitettuja henkilötietoja asiakasrekisterissään mm. asiakassuhteen hoitamiseksi, liiketoimintansa kehittämiseksi sekä markkinointi- ja viestintätarkoituksiin. Allas Sea Pool hyvinvointipalveluiden sekä tapahtuman järjestäjänä voi luovuttaa osallistujien sähköpostiosoitteet palveluiden tai tapahtumien yhteistyökumppaneille, jotta nämä voivat käyttää niitä omiin suoramarkkinointitarkoituksiinsa. Rekisteröity voi kieltää henkilötietojensa käsittelyn ja/tai luovuttamisen markkinointitarkoituksiin lähettämällä sitä koskevan ilmoituksen sähköpostilla info(@)allasseapool.fi.

Muut ehdot

Allas Sea Pool tapahtuman järjestäjänä on oikeus peruuttaa tapahtuma ja palauttaa jo maksaneille rahat, mikäli tapahtumalippuja ei myydä riittävästi. Tapahtumajärjestäjällä on oikeus vaihtaa tapahtuman esiintyjiä odottamattomien puhuja/esiintyjä/artistiesteiden vuoksi, sekä muuttaa puhuja/esiintyjä/artisti esiintymisaikoja.

Taltioinnit

Tapahtuman järjestäjä ottaa tapahtumissaan valokuvia ja videoita, ja voi käyttää niitä viestinnässään ja markkinoinnissaan valitsemissaan medioissa.