Jäsenyys

Jäsenyydellä uusia etuja Altaalle!

Altaan jäsenyys tarjoaa mahdollisuuden rentoutumiseen, viipyilyyn, nautiskeluun ja hyvään oloon. Jäsenyys on saatavilla 3 kuukauden, 6 kuukauden ja 12 kuukauden jaksoissa. Mitä pidemmän jäsenyyden ostat, sitä edullisemmaksi kortti tulee. 
 

Jäsenedut  

- Pääsy altaille ja löylyjen lämpöön vaikka päivittäin
- 10-20%:n alennus Altaan ohjatuista tunneista ja kursseista – esimerkiksi ohjattujen tuntien kertamaksu 20€ ja 10x-kortti 150€
- 10 %:n alennus Altaan konserttilipuista
- Tietoa Altaan kuulumisista etukäteen
- Ennakkovarausmahdollisuus suosituimmille ohjatuille tunneille
- Erikoistapahtumia ja tarjouksia
- Jäsenyys on toistaiseksi voimassa oleva sopimus kolmen kuukauden jaksoina normaalilla hinnalla

Hinnasto

Allas-jäsenyys 3 kk: 120€
Allas-jäsenyys 6 kk: 220€  
Allas-jäsenyys 12 kk: 420€ 

Kauden päätyttyä jäsenyys uusiutuu automaattisesti saman pituisena ja normaalihintaisena. Mikäli et halua jatkaa jäsenyyttä, se tulee irtisanoa viimeistään 1kk ennen jäsenyyden uusiutumista.
Tutustu tästä Allas Sea Poolin käyttöehtoihin.
 

Jäsenyyden lunastaminen

Joulukaupasta (ennen 31.12.2017) ostetut rannekkeet tulee lunastaa 31.1.2018 mennessä Allas Shopista. Normaalihintaisilla jäsenyyksillä (vuonna 2018 ostetut) rajoitusta ei ole. Jäsenyyden saat lunastettua Altaalla sijaitsevasta Allas Shopista henkilöllisyystodistusta vastaan. Jäsenyys on voimassa lunastuksesta lähtien, ja myös laskutussykli muodostuu lunastushetkestä. Huomioithan, että jäsenyys on henkilökohtainen. Mikäli ranneke häviää, veloitamme rannekkeen uusimisesta 10 €.

Joulukaupasta ostettuihin rannekkeisiin sisältyy kaksi vapaavalintaista ja veloituksetonta ohjattua tuntia. Voit varata haluamasi tunnit verkkokaupastamme omilla tunnuksillasi. Ilmoittaudu Allas Shopiin ennen tunnin alkua. Saat sieltä kuitin varauksestasi, jonka ohjaaja kerää kaikilta osallistujilta ennen tunnin alkua. Muistathan käyttää veloituksettomat tuntisi 31.5.2018 mennessä.