ALLAS-MERIKYLPYLÄN OSAKEANNISSA MERKITTIIN OSAKKEITA YLI 1,1 MILJOONALLA EUROLLA

02.01.2017 | klo 14:40 | Uutiset


 

Allas Sea Poolin marraskuun lopussa alkanut osakeanti keräsi yli miljoona euroa.

22.12.2016 päättynyt joukkorahoitus houkutteli lähes 700 uutta sijoittajaa ja sijoitustasonsa nostajaa. Aikaisemmassa joukkorahoituksessa syyskuussa 2015 Allas Sea Pool keräsi 814 000 euroa runsaalta 400 sijoittajalta.

Meillä on nyt jo yli 1.000 osakasta eli noin promille pääkaupunkiseudun väestöstä omistaa merikylpylää kaupungin ydinkesustassa. Hienointa tässä on nähdä, miten vahvasti kaupunkilaiset ovat tulleet osaksi Altaan tarinaa! kommentoi Allas Sea Poolin hallituksen puheenjohtaja Raoul Grünstein.

Kumppanina Allas Sea Pool käytti Invesdor -joukkorahoituspalvelua.

On ollut upeaa katsella sivusta, kuinka yhtiö on realisoinut suunnitelmansa kelluvasta kylpylästä. Allas on tehnyt aivan mahtavaa työtä Helsingin kaupunkikulttuurin elävöittämisessä uudella ja uniikilla tavalla. En malta odottaa olla pääsemästä kokeilemaan uutta ja uudistunutta Allasta ensi keväänä, kertoo Invesdorin toimitusjohtaja Lasse Mäkelä.

Allas avaa keväällä entistä isompana

Allas ehti palvella asiakkaita syyskuun alusta itsenäisyyspäivään, jonka jälkeen merikylpylä sulkeutui päärakennuksen rakennusurakan vuoksi.

Yhdeksään metriin kohoava, kuusipuinen päärakennus valmistuu toukokuuksi 2017. Rakennuttajana toimii suomalainen Lehto Group.

Kokonaisuudessaan uusi päärakennus tulee tarjoamaan kahvila- ja ravintolapaikkoja yhteensä 550 henkilölle ja lisäksi terassipaikkoja uusien kattoterassien myötä jopa 1 500 henkilölle. Päärakennukseen tulee myös Itämerta ja merellisiä virkistymismahdollisuuksia esittelevä Itämerikeskus. Altaalla remontoidaan samalla myös yleisön kehitysehdotusten pohjalta pukuhuonetiloja ja toteutetaan lisää säilytystilaa. Uuden talon myötä Allas Sea Pool tarjoaa 1 600 neliötä sisätiloja, hehtaarin kokoisen sisäpihan sekä 62 metriä uima-altaita.

LISÄTIETOJA