Allas Sea Pool hakee Program Manageria

26.01.2017 | klo 13:29 | Uutiset

Helsinki Allas Oy on avannut kelluvan merikylpylän, Allas Sea Poolin, Helsingin sydämeen vuonna 2016. Altaalla uidaan, saunotaan, syödään ja harrastetaan liikuntaa sekä kulttuuria ympäri vuoden. Kesäksi 2017 Allas laajenee täyteen mittaansa, kun uusia kahvila- ja ravintolapalveluita sekä Itämerikeskuksen sisältävä päärakennus valmistuu.

Avomerelle ja Kauppatorille avautuvan kattoterassin myötä Allas on uusi näköalapaikka ja puutarhamainen keidas eteläisimpään merenrantaamme. Se on maa- ja merialueineen lähes hehtaarin kokoinen pala kaupungin keskustaa. Altaalle mahtuu kerralla 3 500 henkilöä, joka mahdollistaa jopa 10 000 kävijää päivässä. 

Haemme nyt Allas Sea Pool merikylpylään vakituiseen työsuhteeseen
 

Program Manageria


Tarjoamme asiakkaillemme laajan kattauksen mielenkiintoisia vapaa-ajan palveluita ja elämyksiä. Tehtävänäsi on johtaa Allas Sea Pool merikylpylässä tapahtuvia vapaa-aika- ja ohjelmasisältöpalveluita. Ohjelmisto tulee koostumaan suunnittelemistasi sisällöistä, muun muassa sisäpihan konserteista, uinti- ja liikuntakursseista, wellness-palveluista sekä lukuisista pienemmistä tapahtumista. Lisäksi vastaat kahden esittelytilan, Itämerikeskuksen ja Cleantech Showroomin näyttelyiden järjestämisestä.

Ohjelmistotapahtumissa johdettavanasi on tiimi, jossa tiivis yhteistyö sisällöntuottajien ja tekniikan ammattilaisten kanssa on avainasemassa. Allas Sea Poolin viestintäpäällikkö ja tuottaja avustavat sinua tapahtumien markkinoinnissa sekä toteutuksessa. Vastaat sekä ohjelmistotapahtumiin että vapaa-ajan palveluihin liittyvien yhteistyökumppaneiden hankinnasta, järjestelyistä ja onnistuneesta asiakaskokemuksesta. Tapahtumien ja palveluiden yhteydessä toimit yhteyshenkilönä asiakkaisiin sekä yhteistyökumppaneihimme alustavasta ideoinnista toteutukseen asti. Tuletkin työskentelemään tiiviissä yhteistyössä koko Altaan henkilökunnan kanssa.


Edellytämme:

• Omakohtaista kosketusta kaupunkikulttuuriin ja kokemusta tulosvastuullisesta esimiestyöstä
• Oma-aloitteisuutta, järjestelmällisyyttä, paineensietokykyä ja hyvää kommunikointia
• Vastuullista ja käytännöllistä otetta työhön sekä hyvää asiakaspalveluasennetta
• Hyvää englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi
• Vähintään 3 vuoden kokemusta tapahtumatuotannosta ja näyttöjä onnistumisista vaativissa hankkeissa 

Tarjoamme:

• Työn pääkaupunkiseudun merkittävimmässä uudessa kaupunkikulttuurikohteessa
• Mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä sekä asiakkaita
• Ainutlaatuisen työympäristön ja loistavat työkaverit


Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen 19.2. mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekry@allasseapool.fi.

Mikäli haluat kysyä työtehtävästä, otathan yhteyttä tiistaina 7.2. klo 11-13 tai keskiviikkona 15.2. klo 10-12; toimitusjohtaja Timo Metsälä / 044 0512 867.

LISÄTIETOJA