Allas Sea Pool hakee Shop Manageria

17.02.2017 | klo 15:09 | Uutiset

Helsinki Allas Oy on avannut merikylpylän, Allas Sea Poolin, Helsingin sydämeen vuonna 2016. Altaalla uidaan, saunotaan, syödään ja harrastetaan liikuntaa sekä kulttuuria ympäri vuoden. Kesäksi 2017 Allas laajenee täyteen mittaansa, kun uusia kahvila- ja ravintolapalveluita sekä Itämerikeskuksen sisältävä päärakennus valmistuu. 

Avomerelle ja Kauppatorille avautuvan kattoterassin myötä Allas on uusi näköalapaikka ja puutarhamainen keidas eteläisimpään merenrantaamme. Se on maa- ja merialueineen lähes hehtaarin kokoinen pala kaupungin keskustaa. Altaalle mahtuu kerralla 3 500 henkilöä, joka mahdollistaa jopa 10 000 kävijää päivässä. 

Haemme nyt Allas Sea Pool merikylpylään vakituiseen työsuhteeseen

Shop Manageria

Tule kauppiaaksi pääkaupungin ykköspaikalle, Allas Sea Poolille! Tehtävänäsi on rakentaa Altaalle web shop ja showroom -henkinen myymälä, päättää sen tuotevalikoimasta ja vastata tuloksesta. Tänä vuonna Altaalla tulee arviomme mukaan vierailemaan noin 180.000 uimaria ja saunojaa. Kokonaiskävijämäärä nousee lähemmäs 400.000 henkilöä, kun yhtiön muut liiketoiminnan alueet eli yritys-, ravintola- ja vapaa-ajan palvelut sekä tapahtumat otetaan huomioon.

Etsimme nyt tiimimme huipputyyppiä vastaamaan merikylpylämme kaupan liiketoiminnasta. Kaupan myymäläpäällikkönä vastuullasi on Allas Sea Poolin kaupan päivittäistoiminnan suunnittelu, organisointi, tuotteiden hankinta, myyntityö ja prosessien jatkuva kehittäminen. Esimiehenäsi toimii yhtiön toimitusjohtaja. Myyntityössä sinua avustavat Altaan muut työntekijät

Kauppa käsittää 40 m2 myymälätilan lisäksi verkkokaupan, joka tulee täydentämään tuotevalikoimaamme merkittävästi. Fokuksemme ovat ranta- ja uimatarvikkeet, wellness-tuotteet, yrityslahjat ja lahjakortit, kioskituotteet sekä matkamuistot (turistit). Trendien muutoksiin reagoimme nopeasti.


Edellytämme:

  • Soveltuvaa koulutusta ja kokemusta tulosvastuullisesta myyntityöstä
  • Näyttöjä onnistumisista vaativissa hankkeissa 
  • Hyviä atk taitoja ja kokemusta verkkokaupan rakentamisesta ja käytöstä
  • Oma-aloitteisuutta, järjestelmällisyyttä, paineensietokykyä ja hyvää kommunikointia
  • Vastuullista ja käytännöllistä otetta työhön sekä hyvää asiakaspalveluasennetta
  • Kielitaitovaatimuksena hyvä englannin kielen taito, muu kielitaito katsotaan eduksi

 

Tarjoamme:

  • Työn pääkaupunkiseudun merkittävimmässä uudessa kaupunkikulttuurikohteessa
  • Mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä sekä asiakkaita
  • Ainutlaatuisen työympäristön ja loistavat työkaverit


Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen 5.3. mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekry@allasseapool.fi.

Mikäli haluat kysyä työtehtävästä, otathan yhteyttä 23.2. klo 11-12 tai 2.3. 11-12; toimitusjohtaja Timo Metsälä / 044 0512 867.

LISÄTIETOJA