ALLAS SEA POOL KÄYNNISTÄÄ JOUKKORAHOITUKSEN JA RAKENNUTTAA UUDEN PÄÄRAKENNUKSEN

21.11.2016 | klo 13:34 | Uutiset

ALLAS JA JOUKKORAHOITUS – VIELÄ EHDIT OMISTAJAKSI

Allas Sea Pool -merikylpylä käynnistää joukkorahoituksen ja rakennuttaa uuden päärakennuksen!

Allas on ainutlaatuinen hanke: vastaavaa ei löydy Suomesta eikä muualta maailmasta. Allas ei ole vain merikylpylä, vaan kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja kaupunkikulttuurin keskus. Sijoittamalla Altaaseen sijoitat samalla itseesi – ja olet mukana rakentamassa uudenlaista Helsinkiä. Helsinki Allas -osakeyhtiöön sijoittajat ovat yhtiön osakeomistajia ja he liittyvät Altaan omistajaklubiin.

Syyskuun alussa avattu Allas on ylittänyt alkukuukausien kävijätavoitteet roimasti. Jo ennen uima-altaiden avautumista Altaan alue ja kesäterassi houkutteli päivittäin 1000–2000 vierailijaa. Marraskuun puoleenväliin 2016 mennessä Altaalla on vieraillut yli 40 000 maksanutta merikylpyläasiakasta, 25:stä eri maasta. Lokakuussa 2016 Altaalle myönnettiin Helsinki Travel Award.

Joukkorahoitus järjestetään Allas Sea Poolin rahoituspohjan vahvistamiseksi. Tavoitteena on, että uuden päärakennuksen ja parannusten jälkeen merikylpylä pystyy ottamaan vastaan ensi kesän kasvavat  kävijämäärät. Osakeanti mahdollistaa nykyisille omistajille omistajaluokkansa korotuksen ja antaa uusille omistajille mahdollisuuden päästä mukaan. Aikaisemmassa joukkorahoituksessa syyskuussa 2015 Allas Sea Pool keräsi 814 000 euroa. Joukkorahoitus kestää 22.12. asti.

Allas Sea Pool käynnistää joukkorahoituksen Invesdorin kautta. Tavoitteena on kerätä vähintään 400 000 euroa ja enintään 800 000 euroa joukkorahoitusta, josta emoyhtiö on jo sijoittanut antiin 200 000 euroa.

 

Lisätietoa joukkorahoituksesta löydät täältä.

LISÄTIETOJA

LISÄTIETOJA