ALLAS SEA POOL –MERIKYLPYLÄ ON AVATTU KATAJANOKALLE

01.09.2016 | klo 12:44 | Uutiset

Helsingin Kauppatorin kupeeseen Katajanokalle avataan torstaina 1.9.2016 Allas Sea Pool -merikylpylä altaineen ja saunoineen klo 20. Ainutlaatuinen uintia, saunoja, kaupunkikulttuuria sekä kestävää kehitystä yhdistelevä kokonaisuus Helsingin paraatipaikalla elvyttää Helsingin kylpyläkaupungin perinteitä ja valjastaa merenrantaa kaupunkilaisten sekä matkailijoiden käyttöön. Uintiaikaa on klo 23 saakka, ja perjantaista lähtien uimaan ja saunomaan pääsee jo klo 6.

Tulevan syksyn aikana huippu-uimarit Jani Sievinen ja Hanna-Maria Seppälä vetävät Altaalla muutamia uintikursseja ja toimivat hyvän uimataidon ja tarkan uimavalvonnan puolestapuhujina. Uintikurssien lisäksi Altaalla voi harrastaa liikuntaa joogasta pilatekseen ja zumbaan. Altaalla järjestetään myös konsertteja ja muita tapahtumia ympäri vuoden, mm. täydenkuun uinteja, Sauna Talks -keskustelutilaisuus ja DJ-iltoja.

Allas Sea Pool on täysin valmis keväällä 2017, kun alueen päärakennus valmistuu. Valmiissa päärakennuksessa tulee olemaan kattoterasseja, à la carte -ravintola, Itämerikeskus, myymälä sekä neuvottelutiloja. Itämerikeskuksesta löytyy tietoa mm. Itämeren suojelusta, merireiteistä ja Itämeren saarista. Tänä syksynä avattavassa Cleantech Showroomissa toteutetaan sekä asiantuntijaseminaareja että cleantech-aiheista elämyksellistä sisältöä vaihtuvien teemojen ympäriltä. Maa- ja merialueineen lähes hehtaarin kokoiselle alueelle mahtuu kerralla 3500 henkilöä, joka mahdollistaa 10000 kävijää päivässä. Altaan pääyhteistyökumppanit ovat Hartwall, Helen, Clear Channel ja Viking Line.

Torstai-iltana juhlitaan Allas Sea Poolin avajaisia. Illan avajaisjuhlassa esiintyy Ricky-Tick Big Band & Julkinen sana klo 20.30, alue avataan yleisölle klo 20.

 

@allasseapool #allasseapool

 

LISÄTIETOJA

LISÄTIETOJA LISÄTIETOJA