Allas Sea Poolin avajaiset siirtyvät

04.05.2017 | klo 19:01 | Uutiset

Merikylpylä Allas Sea Pool ei aukea odotetun mukaisesti 5.5.2017 tiedottavat Rakennusliike Lehto Group Oyj sekä Helsinki Allas Oy. Perjantaille 5.5. suunnitellut avajaiset siirtyvät rakennusteknisistä syistä.

Due to delays in construction work, Allas Sea Pool will not open on 5.5. We will inform you about the opening of Allas as soon as possible. We are sorry for the inconvenience caused.

”Valitettavasti rakennus ei ole vielä käyttöönotettavissa, koska rakennustyöt ovat vielä kesken. Jatkamme yhteistyötä rakennusliikkeen kanssa vielä viikon päivät. Haluamme sen jälkeen avata viimeistellyn merikylpylän asiakkaillemme.”, kertoo Allas Sea Poolin toimitusjohtaja Timo Metsälä. Ravintola, kahvila ja seminaaritilat avataan yhdessä altaiden ja saunojen kanssa. "Torstaina 4.5. pidetyn käyttöönottotarkastuksen jälkeen päätimme urakoitsijan kanssa jatkaa viimeistelytöitä. Haluamme, että asiakaskokemus on kaikin puolin kunnossa ja avaamme ensi viikon lopuksi. Tiedotamme lisää alkuviikosta", jatkaa Metsälä.
 

Allas Sea Pool -merikylpylä tarjoaa uusia tapoja nauttia Itämerestä kaupungin keskeisimmällä paikalla. Allas on auki ympäri vuoden ja tarjoaa elämyksiä ja virkistäytymismahdollisuuksia niin kaupunkilaisille kuin matkailijoille Kauppatorin kyljessä. Allas Sea Pool on kaupunkikeidas, jossa on mittava allasalue ja upeat saunat. Altaalle mahtuu kerralla 3 500 henkilöä, joka mahdollistaa jopa 10 000 kävijää päivässä. Uuden päärakennuksen myötä Allas on uusi näköalapaikka ja puutarhamainen keidas eteläisimpään merenrantaamme. Se on maa- ja merialueineen lähes hehtaarin kokoinen pala kaupungin keskustaa. Allas haluaa tarjota helsinkiläisille nykyaikaisen hyvän elämän keitaan kaupungin sydämestä.


Mediayhteydenotot:

Timo Metsälä, toimitusjohtaja
puh. 044 0512867

Hanna Liimatainen, markkinointiviestintä
puh. 050 537 0515

LISÄTIETOJA