Altaan emoyhtiö Töölö Urban etsii Business Controlleria

09.11.2017 | klo 13:41 | Blogi Uutiset

Altaan emoyhtiö Töölö Urban etsii Business Controlleria

Töölö Urban Oy on konserni, joka kehittää ja operoi kaupunkielämän hankkeita. Konserniin kuuluvat Töölössä sijaitseva Kulttuuritehdas Korjaamo, Rautatientorin Jääpuisto ja Kauppatorin viereen avautunut Allas Sea Pool. Haemme nyt joukkoomme näkemyksellistä ja kokenutta Business Controlleria.

Controllerina työskentelet tiiviisti liiketoimintojen ytimessä ja tuet asioiden suunnittelua ja seurantaa. Työnkuvaan kuuluu ulkoista ja sisäistä laskentatointa, kassavirtalaskelmia, budjetointia ja konserniraportoinnin kehittämistä. Kirjanpito ja palkanlaskentaa on ulkoistettu, mutta työhön kuuluu lisäksi hallinnollisia tehtäviä.

Controllerina olet osa johtoryhmä- ja hallitustyöskentelyä. Odotamme sinulta soveltuvaa koulutusta sekä näkemystä ja kokemusta vastaavista tehtävistä.

Arvostamme ratkaisukeskeistä ja luovaa lähestymistä asioihin. Työskentelet mielelläsi osana tiimiä ja osaat arvostaa yhteispeliä. Kommunikoit työasioissa sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksikin

Toivomme, että olet tarkka, yhteistyökykyinen ja toimit tarvittaessa nopeasti ja joustavasti. Sinulla on kokemusta taloushallinnon järjestelmistä. Omaat hyvät kommunikointitaidot ja sydämesi sykkii kaupunkikulttuurille. 

Tarjoamme sinulle näköalapaikan Suomen ainoassa kaupunkielämän kehittämiseen erikoistuneessa konsernissa, loistavat työkaverit ja mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi kasvuhakuisessa toiminnassamme.

Lähetäthän hakemuksesi ja CV:n palkkatoiveineen 22.11.2017 mennessä täällä. Voit myös soitella ja kysellä työtehtävästä 15.11. numerosta 040 546 5630 / Raoul Grünstein, toimitusjohtaja Töölö Urban.

LISÄTIETOJA