Altaan kesän konsertit julkistettu - liput myynnissä nyt!

29.03.2017 | klo 13:26 | Uutiset

OSTA LIPUT TÄÄLTÄ

 

Altaan kesän konsertit julkistettu - liput myynnissä nyt!
 

Katajanokan merikylpylä Allas Sea Pool avaa ovensa jälleen toukokuussa! Allas tarjoaa avautumisestaan lähtien peruspalveluiden kuten uimisen, saunomisen ja ravintolapalveluiden lisäksi mahdollisuuden kokea tunnettujen koti- ja ulkomaisten artistien konsertteja uniikissa ympäristössä Kauppatorin kupeessa.

Merikylpylä on ainutlaatuinen konserttipaikka jonka ulkoilmakonserteissa tunnelma vaihtelee alkukesän valoisista illoista ja yöttömistä öistä loppukesän auringonlaskuihin ja syksyn pimeneviin iltoihin. Allas tarjoaa konserteille upean miljöön aivan Helsingin ydinkeskustassa, meren välittömässä läheisyydessä.

“On ollut hienoa olla tekemässä uutta konserttipaikkaa Helsingin ydinkeskustaan ja tuoda tunnettuja kotimaisia ja ulkomaisia artisteja kauppatorin kupeeseen.” kommentoi Altaan keikat bookannut Kulttuuritehdas Korjaamon musiikkiohjelmapäällikkö Timo Haapanen.

Kotimaisia huippuartisteja ja kansainvälisiä tähtiä

Altaan konsertit järjestetään kesäperjantaisin. Konserttikesän starttaa toukokuun 26. päivä modernin suomenkielisen R’n’B:n tämän hetken tunnetuin artisti Mikael Gabriel! Altaan ensimmäinen kansainvälinen artisti on Dance With Somebody -hitillään vuonna 2009 maailmanmaineeseen noussut ruotsalainen Mando Diao, joka saapuu konsertoimaan kesäkuun ensimmäisenä perjantaina. Kesäkuun 9. päivänä lavalla nähdään uuden levynsä julkaiseva Tuomari Nurmion Dumari & Spuget & Blosarit sekä Joose Keskitalo yhtyeineen.

Heinäkuu on suurten kotimaisten juhlaa! Altaan lavalla nähdään Samuli Putro, Erin, J. Karjalainen, Scandinavian Music Group sekä Robin! Lisäksi kuullaan kahta uudempaa tuttavuutta, kovassa nousukiidossa viilettävä Pimeys esiintyy samassa konsertissa J. Karjalaisen kanssa, sekä monilahjakkuus Yona SMG:n kanssa samana iltana. Elokuussa Katajanokalla on mahdollista nähdä yhden Suomen kaikkien aikojen suosituimman yhtyeen Dingon come back -keikka ja uuden levyn myötä konserttilavoille palannut Mikko Kuustonen.

Altaan konsertteihin on lähiaikoina tulossa vielä lisäyksiä. Kerromme myös Altaan muusta ohjelmasta lisää kevään aikana!

Liput nyt myynnissä - konserteista voi nauttia myös ravintolan terassilla!

Merikylpylän uusi päärakennus mahdollistaa konserteista nauttimisen myös rennosti ravintolan terassilla istuen. Konsertteihin on myynnissä kenttälippujen lisäksi pöytäpaikka-lippuja, jotka sisältävät pöytäpaikan ravintolan kattoterassilta sekä tarjoilua. Pöytäkohtaisesti lippuja voi ostaa 2-4 ja pöytä on asiakkaan käytössä konsertin päättymiseen asti.

Liput Allas Sea Poolin kesän konsertteihin ovat nyt myynnissä Tiketissä osoitteessa: www.tiketti.fi/allasseapool 

Mikael Gabriel 26.5.
Mando Diao (SWE) 2.6.
Nurmion Dumari & Spuget & Blosarit, Joose Keskitalo 9.6.
Samuli Putro, Erin 7.7.
J. Karjalainen, Pimeys 14.7.
Scandinavian Music Group, Yona 21.7.
Robin 28.7.
Mikko Kuustonen 11.8.
Dingo 18.8.

Lisätiedot:

Sanna Tuominen, markkinointiviestintäjohtaja, sanna.tuominen@toolourban.fi, 040 8202 881
Esa Kandelberg, Program Manager, esa.kandelberg@allasseapool.fi, 0400 481 431

www.tiketti.fi/allasseapool
www.allasseapool.fi
#allaskonsertit
#allaslive

Allas Sea Pool -merikylpylä tarjoaa uusia tapoja nauttia Itämerestä kaupungin keskeisimmällä paikalla. Allas on auki ympäri vuoden ja tarjoaa elämyksiä ja virkistäytymismahdollisuuksia niin kaupunkilaisille kuin matkailijoille. Allas Sea Pool on kaupunkikeidas, jossa on mittava Allas-alue ja upeat saunat. Altaalle mahtuu kerralla 3 500 henkilöä, joka mahdollistaa jopa 10 000 kävijää päivässä. Uuden päärakennuksen myötä Allas on uusi näköalapaikka ja puutarhamainen keidas eteläisimpään merenrantaamme. Se on maa- ja merialueineen lähes hehtaarin kokoinen pala kaupungin keskustaa. Allas haluaa tarjota helsinkiläisille nykyaikaisen hyvän elämän keitaan kaupungin sydämestä.

LISÄTIETOJA