Helsinki Allas Oy etsii toimitusjohtajaa

07.11.2017 | klo 15:18 | Blogi Uutiset

Helsinki Allas Oy etsii toimitusjohtajaa

Altaan kesäsesonki ja rakennusvaihe on saatu kunniakkaasti päätökseen. Nyt on aika kääntää katseet kohti tulevaa. Toiminnan vakiinnuttua etsimme Helsinki Allas Oy:lle

Toimitusjohtajaa

vastaamaan Allas Sea Poolin toiminnan kehittämisestä ja päivittäisestä johtamisesta. Toimitusjohtajan tehtävänä on johtaa Allas Sea Pool tiimeineen uuteen vaiheeseen, jossa sisällöt, palvelut ja reipas markkinoinnillisuus korostuvat. Tehtävä edellyttää pitkäjänteisyyttä, kokemusta hospitality- ja entertainment-bisneksestä sekä halua kehittää innovatiivista palveluliiketoimintaa. 

Etsimämme henkilö on palvelubisneksen, vapaa-ajan elämysten ja hyvinvoinnin taitaja, jolle on kertynyt kokemusta vastaavista tehtävistä sekä näyttöä menestyksellisestä tulosjohtamisesta. Hän on taitava ihmisjohtaja, joka innostaa tiimin visiostamme, jossa Allas on pääkaupungin ykkösjuttu. Yhteistä kokonaisuutta rakennetaan yhteistyökumppaneiden sekä yli tuhannen joukkorahoituksen kautta tulleen asiakasomistajan kanssa. 

Toimitusjohtajalla tulee olla kokemusta sidosryhmä- ja omistajaohjaustyöskentelystä. Hän hahmottaa trendejä ja muuttuvaa maailmaa, auttaa tiimiään rakentamaan kokonaisuuksia sekä tukee heitä tavoitteiden saavuttamisessa. Kokemus kuluttajamyynnistä lasketaan eduksi. Hakemamme henkilö on energinen, ulospäinsuuntautunut tekijä, joka elää vahvasti tätä päivää ennakoiden samalla huomista.

Toimitusjohtajan pääasiallinen työpaikka on Helsingissä. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kieltä ja englannin sekä ruotsin kielten riittävää hallintaa.

Lähetäthän hakemuksesi ja CV:n palkkatoiveineen pian Altaan rekrytointisivuston kautta, kuitenkin viimeistään 15.11.2017.

Voit tiedustella puhelimitse tehtävästä tarkemmin keskiviikkona 8.11. klo 16-19 hallituksen puheenjohtajalta: Raoul Grünstein,  gsm 040 5465630.

LISÄTIETOJA