Kesätöihin Altaalle, kaupungin paraatipaikalle?

12.01.2018 | klo 09:38 | Blogi Uutiset

Koko kesä Altaalla?

Katajanokalla sijaitseva Allas Sea Pool tarjoaa uusia tapoja nauttia Itämerestä kaupungin keskeisimmällä paikalla. Kolmen saunan, kolmen uima-altaan, ulkokuntosalin, ravintolan, kahvilan ja tapahtumatilojen kokonaisuus on elämys niin kaupunkilaisille kuin matkailijoille.

Valmistaudumme nyt kesäkauteen 2018 – jos olet energinen, palvelualtis ja kielitaitoinen tyyppi, hae nyt mukaan kesän 2018 jengiin! Osa työsopimuksista on mahdollista aloittaa jo kevättalvella ja tarvittaessa jatkaa myös kesän jälkeen. Haemme sekä kokeneempia, täysi-ikäisiä henkilöitä että innokkaita oppijoita. Työtehtäviin koulutetaan tarvittaessa.

Sekä allasalueella että ravintolapuolella avoimia positioita on useampi:

Allasalueelle haetaan mm. vuoropäällikköä, asiakaspalvelijoita, siistijöitä ja uimavalvojia. Lue lisää työtehtävistä ja lähetä hakemuksesi Altaalle täältä

Ravintolan ja baarin puolelle haetaan mm. tarjoilijoita, kokkeja, vuoropäälliköitä ja keittiöapulaisia. Lue lisää työtehtävisä ja lähetä hakemuksesi Soupsterille täältä
 

Altaan ja Soupster Familyn yhteinen rekrytointilaisuus järjestetään Altaalla 5.–6.2.2018. Tilaisuudessa pääset tapaamaan Altaan ja Soupsterin henkilökuntaa, ja tiedustelemaan työtehtävistä tarkemmin. Haastattelut tehdään rekrytointitilaisuuden yhteydessä.

Kurkkaa myös tilaisuuden FB-tapahtuma!

Vauhtia, vipinää ja hyvää fiilistä ei tästä työpaikasta tule puuttumaan. Tervetuloa tekemään elämyksellistä kesää kanssamme!

LISÄTIETOJA