Midnight Run After Run lauantaina 9.9. klo 21-01

31.08.2017 | klo 09:32 | Blogi Uutiset

Nyt on suuren urheilujuhlan tuntua ilmassa! Tuhansia juoksijoita Helsingin keskustaan kokoava Midnight Run starttaa Senaatintorilta 9.9. klo 21.00. Ja mikäpä olisi yöjuoksun jälkeen ihanampaa, kuin pulahtaa raikkaaseen Altaaseen ja rentouttaa lihakset saunassa?

Midnight Runin juoksijoiden on mahdollista säilyttää omaisuuttaan turvallisesti Altaalla lukituissa kaapeissa. Juoksusuorituksen jälkeen pyyhe ja vaihtovaatteet odottavat kätevästi juoksijaa yhdessä suihkun ja lämpimän saunan kanssa. Siitä on hyvä hilpaista raikkaana after runeihin!

Juoksijat voivat varata kaappeja ennakkoon perjantaista 8.9. alkaen. Varatut kaapit saa käyttöön lauantaina klo 19.00 alkaen, ja niissä on mahdollista säilyttää tavaroita sekä juoksun että after runien ajan. Kaapin saa käyttöönsä uimalipun hinnalla, mihin kuuluu lisäksi oikeus saunojen, suihkujen ja altaiden käyttöön koko illan ajan. Tule siis ottamaan alkulämmöt ennen juoksua ulkokuntosalillamme, rentouttamaan kipeät lihakset juoksun jälkeen saunan lämpöön ja pulahda mielettömän illan päätteeksi merivesialtaaseen!

Helsingin kuumimman juoksutapahtuman after runit starttaavat Altaalla klo 21.00. Allas tanssittaa, uittaa, syöttää ja juottaa urheilijoita ja kannustusjoukkoja aina klo 01.00 asti. Illan juhlafiiliksestä huolen pitää DJ Jouko Perttula, jonka biitti pauhaa läpi illan.

Tapahtuman ajan Allas-alue on poikkeuksellisesti auki klo 01.00 asti. Sisäänpääsy tapahtuma-alueelle sekä juoksijoiden kaappivaraukset normaalisti uimalipulla:

Uintilippu (yli 12-vuotiaat) 12 €

Lastenlippu (3–11-vuotiaat) 6 €

0–2-vuotiaat ilmaiseksi

Alennusryhmät: opiskelijat, varusmiehet, eläkeläiset, työttömät 8 €. (Alennukseen oikeuttava kortti tai todistus on näytettävä saapuessa.)

Juoksijoiden etukäteisvaraukset hoitaa Altaan lipunmyynti. Ravintola-alueille ilmainen sisäänpääsy koko tapahtuman ajan!

 

LISÄTIETOJA