Smart Up Thursdays

14.03.2018 | klo 10:24 | Blogi Uutiset


Kestävän kehityksen ja cleantechin huippujen järjestämässä tapahtumien sarjassa kerrotaan alan uusimmista tuotteista, palveluista ja yhteistyömahdollisuuksista.
 

Tavoitteena yhteistyö ja oppiminen
 

Kerran kuukaudessa järjestettävä Smart Up Thursday -tapahtuma tuo kestävän kehityksen osaajat ja cleantech-yhteisön saman katon alle Altaalle. Tapahtumasarjan järjestää Solved – The Cleantech Company yhdessä vaihtuvien järjestäjäkumppaneiden kanssa. Tapahtumat ovat avoimia kaikille aiheesta kiinnostuneille. Tavoitteena on aktivoida kestävän kehityksen yhteisöä sekä keskustella ja oppia uusista puhtaista ratkaisuista ja teoista.
 
"Maailman viheliäisimmät ongelmat ratkaistaan yhdessä. Smart Up Thursday avaa uusia mahdollisuuksia kestävän kehityksen sekä älykkäiden ja ekologisesti kestävien ratkaisujen parissa työskenteleville asiantuntijoille, yrityksille ja rahoittajille", kertoo Santtu Hulkkonen, yksi Solvedin perustajista.
 
Sarja alkaa 15.3. teemalla teot
 
Vapaan verkostoitumisen ja keskustelun lisäksi ohjelmaan kuuluu järjestäjäkumppanin ajankohtainen esitys, paneeli tai lanseeraus. Ensimmäinen Smart Up Thursday järjestetään 15.3. kello 17–19. Tapahtumasarjan avajaisiltaa isännöi pääkaupunkiseudun Smart & Clean -säätiö.
 
"Ensimmäisen Smart Up Thursdayn teemana ovat teot, koska loppujen lopuksi vain teoilla on merkitystä. Mitä poliitikot, yritykset tai kaupunkilaiset voivat tehdä muuttaakseen maailman kestävämmäksi? Mitä he tarvitsevat toisiltaan, jotta heidän tekonsa olisivat entistä vaikuttavampia? Näistä kysymyksistä keskustelevat kansanedustaja Jyrki Kasvi, Fortumin johtaja Anne Jalkala, Helsingin kaupunginvaltuutettu Jasmin Hamid ja nuori vaikuttaja Siiri Kihlström", Smart & Clean -säätiön toimitusjohtaja Tiina Kähö kertoo.
 
Kestävä kehitys Altaan arvona
 
Smart Up Thursday järjestetään Helsingin Allas Sea Poolin Smart & Clean -tilassa. Altaan teemoja ovat Itämeren suojelu, rantojen elävöittäminen ja kaupunkilaisten elämänlaadun parantaminen. Altaan tilat on rakennettu uusimpia cleantech-ratkaisuja hyödyntäen.
 
"Yhdistämällä kestävän kehityksen viimeisimmät innovaatiot ja aktiivisen, yhteisöllisen keskustelun, olemme mukana luomassa puhtaampaa elinympäristöä nyt ja tulevaisuudessa. Aihe on siis merkittävä niin suomalaisten cleantech-osaajien kuin tavallisten ihmistenkin näkökulmasta. Allas on etuoikeutettu saadessaan toimia ideoiden yhteensaattajana", Altaan toimitusjohtaja Bodil Ståhl sanoo.
 
Kaikille avoimet tapahtumat
 
Seuraavat Smart Up Thursdayt järjestetään:

  • 19.4.
  • 17.5.
  • 14.6.
  •  23.8.

Tapahtumat ovat ilmaisia, mutta vaativat ennakkoilmoittautumisen.

ILMOITTAUDU 15.3. tapahtumaan


Teemoista kerrotaan Solvedin sekä Altaan kanavissa. 

  

Lisätiedot

Katja Monikainen, projektipäällikkö, Solved – The Cleantech Company, +358415171445, katja@solved.fi
 
www.facebook.com/solvedtogether
twitter.com/solvedtogether
www.linkedin.com/company/solved
Solvedin yhteisösivusto: community-site.solved.fi/events

LISÄTIETOJA