Syksyn ohjelma on nyt julkaistu

22.08.2017 | klo 14:04 | Blogi Uutiset

Allas-merikylpylä pitää ovensa auki ensimmäistä kertaa myös talven yli ja syksyn ohjelmaa on nyt julkaistu! Viiniä ja venyttelyä sekä Suloiset sunnuntait liikkujille ja hyvinvoijille, Rakkautta ja anarkiaa -ulkoelokuvanäytökset sekä Desing Weekin muotinäytökset kaupunkikulttuurinälkään -luvassa Altaan syksyssä 2017. Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämiseksi Allas tarjoaa monipuolisesti kaupunkikulttuuria, liikuntaa ja rauhoittumista meren äärellä.

Kesäkauden aikana Allas Sea Pool -merikylpylä on vakiinnuttanut asemaansa kaupunkilaisten kohtaamispaikkana sekä ihastuttanut tuhansia vierailevia turisteja. Altaan musiikkitarjonta on tavoittanut jo yli 15 000 kävijää ja kesän aikana Altaan konserteissa ovat esiintyneet niin Robin, Scandinavian Music Group kuin ainoan Suomen keikkansa tänä kesänä Altaalla soittanut ruotsalainen The Sounds.

Altaan musiikkitarjonta jatkuu myös syyskaudella, minkä lisäksi suuren suosion saavuttanut Perhesunnuntai saa jatkoa muuttaen merikylpylän monipuoliseksi perhepuistoksi. Syksyn mittaan Altaan ohjelmakattauksessa nähdään monenlaista kulttuuria: tarjolla on esimerkiksi Helsinki International Film Festival - Rakkautta ja anarkiaa -festivaalin juhlanäytöksiä sekä Helsinki Design Weekin muotinäytöksiä.

Syksyn avaus: Kynttiläuinti 26.8.

“Kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista huolehtimisen tärkeys korostuu erityisesti syksyllä ja talvella, kun päivänvalon määrä vähenee”, muistuttaa Altaan ohjelmavastaava Esa Kandelberg. Allas yhdistelee ohjelmatarjonnassaan mahdollisuuksia liikuntaan, kulttuuriin, yhdessä oloon ja rauhoittumiseen. Altaan syksyn avaa Katajanokan Kynttiläuinti lauantaina 26.8.2017. “Haluamme tarjota kaupunkilaisille lempeän laskun pimenevään syksyyn. Mikä olisikaan parempi tapa toivottaa syksy tervetulleeksi, kuin raikas pulahdus Itämereen kynttilän valossa, kaupungin sydämessä”, Kandelberg kysyy.

Meri on treenissä läsnä myös syys- ja talvikaudella

Kulttuuritarjonnan lisäksi Altaan säännölliset viikkotunnit jatkuvat ympäri vuoden. Mukana on niin treeniä kuin rentoutumista: sisällöt vaihtelevat saunajoogasta kehonpainoharjoitteluun ja Go Flo -treenistä vapaauinnin tekniikkaan. Lisäksi Altaalla järjestetään suosittuja uintitekniikkakursseja ainakin lokakuun loppuun saakka.

Ohjattuja tunteja pidetään alkusyksystä aina sään salliessa ulkona, mutta sadesäitä ja talvea kohti siirrytään uudistettuun sisäliikuntatilaan, josta on näkymä merelle. “Meillä voi treenata talvellakin kirjaimellisesti meren äärellä, mutta lämpimässä sisätilassa”, iloitsee Altaan Head of Welness Tiina Vainio.

Allas Sea Pool liikuttaa kävijöitään sekä ohjatuilla tunneilla että tarjoamalla mahdollisuuksia omatoimiseen liikuntaan. Uinnin ja vesijuoksun lisäksi Altaalla voi kehittää lihaskuntoaan omatoimisesti myös maalla, sillä merikylpylän rannalta löytyy Lappset Group Oy:n suunnittelema ulkoilmakuntosali.

Hyvinvointipäällikkö Tiina Vainio uskoo, että hyvinvointi edellyttää muutakin, kuin säännöllistä liikuntaa. Viikkotuntien lisäksi Altaalla järjestetään kaksi kertaa kuukaudessa Suloinen sunnuntai -tapahtuma. “Siihen kuuluu ihanaa aamiaista, joogaa, musaa, saunaa ja merta eli kaikkea, mikä karkottaa kiireen, kankkusen ja myöhemmin kaamoksen”, kertoo Vainio. “Arki-iltoina saman asian ajaa kerran kuussa pidettävä Viiniä & venyttelyä -sessio”, Vainio jatkaa.

Lue lisää Altaan tapahtumista

LISÄTIETOJA