Talviuinnin terveyshyödyt

13.02.2018 | klo 15:49 | Blogi Uutiset

Talviuinnin terveyshyödyt – ja pari vinkkiä! 

Uiminen kesäisessä meressä on ihanaa. Moni kastaa talviturkin viimeistään veden lämpötilan lähennellessä kahtakymmentä astetta. Mutta oletko kokeillut pulahtaa meriveteen talvella?

Ajatus viisiasteiseen veteen pulahtamisesta saattaa tuntua hurjalta, mutta kastautumisen jälkeinen mielihyvän tunne saavat monet hullaantumaan talviuinnista. Säännöllinen kylmäkaraisu voimistaa elimistön puolustusjärjestelmää ja parantaa vastustuskykyä, unenlaatua ja aineenvaihduntaa. 

Klikkaa täältä ja kurkkaa kylmän kylvyn lukuisat positiiviset terveysvaikutukset. Kuva sisältää myös vinkkejä ja turvallisuusohjeita ensikertalaisille. (Kuva: Katoni.fi)

 

Allas Sea Poolin merivesiallas avoinna päivittäin läpi talven, ja tarjoaa mahdollisuuden pulahtaa kylmään ja puhdistettuun meriveteen päivittäin läpi talven. Merivesiallas on Itämeren veden lämpöistä ja pysyy sulana. Kylmäaltaassa pulahtaminen sopii lähes kaikille, mutta sairauksista kärsivien tulee neuvotella lääkärin kanssa harrastuksen aloittamiseen liittyvistä riskeistä. 

Lue myös Allas Sea Poolin varustevinkit talviuimareille. 

Tervetuloa lataamaan energiaa talviuinnista!

LISÄTIETOJA