Tietoa Altaan jäsenyyksistä

05.01.2018 | klo 11:47 | Blogi Uutiset

Tervetuloa Altaan uudet jäsenet!

Altaalle voi liittyä nykyään myös jäseneksi – lisätietoja jäsenyyksien kestoista, hinnoista ja eduista löydät täältä, suosittelemme kurkkaamaan!

Jos olet jo jäsen, jäsenyyden voit lunastaa seuraavasti: 

Joulukaupasta (ennen 31.12.2017) ostetut rannekkeet tulee lunastaa 31.1.2018 mennessä Allas Shopista. Normaalihintaisilla jäsenyyksillä (vuonna 2018 ostetut) rajoitusta ei ole. Jäsenyyden saat lunastettua Altaalla sijaitsevasta Allas Shopista henkilöllisyystodistusta vastaan. Jäsenyys on voimassa lunastuksesta lähtien, ja myös laskutussykli muodostuu lunastushetkestä. Huomioithan, että jäsenyys on henkilökohtainen. Mikäli ranneke häviää, veloitamme rannekkeen uusimisesta 10 €.

Joulukaupasta ostettuihin rannekkeisiin sisältyy kaksi vapaavalintaista ja veloituksetonta ohjattua tuntia. Voit varata haluamasi tunnit verkkokaupastamme omilla tunnuksillasi. Ilmoittaudu Allas Shopiin ennen tunnin alkua. Varauksestasi saat kuitin, jonka ohjaaja kerää kaikilta osallistujilta ennen tunnin alkua. Muistathan käyttää veloituksettomat tuntisi 31.5.2018 mennessä.

Ensimmäinen jäsenilta järjestetään to 18.1. klo 17.30 alkaen. Aluksi kerromme kevään hyvinvointitarjonnasta, jonka jälkeen voit osallistua joko talvivesijumppaan tai saunayoga-tunnille klo 18-18.45. Lisätietoja ja ilmoittautumiset: tiina.vainio@allasseapool.fi

LISÄTIETOJA