Töölö Urban Oy hakee kiinteistöpäällikköä

20.12.2017 | klo 10:53 | Blogi Uutiset

Töölö Urban Oy hakee

Kiinteistöpäällikköä

Tarjoamme sinulle vastuullisen työtehtävän TÖÖLÖ URBAN -konsernissa, jonka kiinteistöt sekä valtakunnallisesti että kaupunkikuvassa toimivat helsinkiläisen kaupunkikulttuurin ja hyvinvoinnin keskuksina. Pääset osallistumaan laajenevan rakennusverkostomme elinkaarisuunnitteluun, kehittämään ylläpitoon ja huoltoon liittyviä toimintoja ja rutiineja sekä johtamaan kiinteistöjen ylläpitoon liittyvää operatiivista toimintaa. Työyhteisömme on lämminhenkinen ja innostava ja työympäristösi ainutlaatuinen. Tarjoamme mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen ja hyvät liikunta- ja kulttuuripainotteiset työsuhde-edut. 

Nykyiset toimipisteemme ja samalla sinun kohdekiinteistösi ovat historiallisessa raitiovaunukorjaamossa toimiva Kulttuuritehdas Korjaamo Töölössä, vuonna 2017 valmistunut Allas Sea Pool Katajannokalla ja talvikaudella Rautatientorin Jääpuisto. 

Tehtävässä vastaat kiinteistöjemme rutiininomaiseen kunnossapitoon ja huoltoon sekä niiden elinkaarikorjauksiin liittyvien tehtävien teknisestä ja taloudellisesta suunnittelusta, aikatauluttamisesta, koordinoinnista sekä työsuoritusten valvonnasta. Tarvittaessa osaat myös itse tarttua pensseliin tai jakoavaimeen. 

Yhteistyössä suunnittelujohtajamme kanssa tulet luomaan laatu- ja toimintajärjestelmän, jonka avulla kiinteistöjemme arvo, kunto ja käytettävyys säilyvät. Vastaat siitä, että kiinteistöjemme talotekniset järjestelmät ovat optimaalisesti toiminnassa tilojen kulloinenkin käyttöaste huomioiden. 

Onnistumisellasi on oleellinen vaikutus vieraidemme kokemukseen ja asiakastyytyväisyyteen. Raportoit viikkopalavereissa suunnittelujohtajalle.
 

Toivomme sinulta:

  • Soveltuvaa teknistä tai rakennusalan koulutusta

  • Kokonaisvaltaista ymmärrystä rakennusten fysiikasta, talotekniikasta (LVIAEJ+SÄH) ja perustietoja rakennusten palo- ja turvallisuusmääräyksistä

  • Kokemusta huoltojärjestelmän luomisesta ja ylläpidosta

  • Kokemusta rakennuttamisesta ja sopimustekniikasta (YSE 1998)

  • Kokemusta esimiestyöskentelystä tai palvelutuottajien johtamisesta

  • Halua oppia uutta ja kehittää omaa, yksikön ja yrityksemme toimintaa ja rutiineja

  • Vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja sekä asiakaslähtöistä ajattelua ja hyvää palveluasennetta

  • Ongelmaratkaisutaitoa ja kykyä työskennellä paineen alla sekä itsenäistä ja nopeaa reagointia haasteisiin

  • Etenkin Allas on kovassa käytössä vuoden jokaisena päivänä, joten tarvittaessa sinulta onnistuu myös käytännön huoltotoimet ja tekniset perustyöt

Tulevaa tehtäväkenttääsi voidaan myös räätälöidä osaamisesi ja kokemuksesi mukaisesti.

 

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus ja CV:si palkkatoivomuksineen rekrysivustomme kautta viimeistään mennessä 12.1.2018. 

Lisätietoja tehtävästä antaa suunnittelujohtaja Samppa Lappalainen (samppa.lappalainen@toolourban.fi / 050-364 5787). 

Yrityksiimme voit tutustua osoitteissa: 

www.allasseapool.fi, www.korjaamo.fi, www.jaapuisto.fi

LISÄTIETOJA