Clear Channel

Kestävästi kaupunkikulttuurin kärjessä

Allasta on rakennettu kestävästi, mutta kuitenkin tiukasti tässä päivässä ja tulevaa ajatellen. Altaan ratkaisut ovat viimeisintä teknologiaa, kestävästi suunniteltu ja toteutettu sekä vastuullisesti valittu. Samalla on haluttu luoda edellytykset rikkaalle kaupunkikulttuurille – tässä Clear Channel on ollut mukana alusta asti.

Yhteistyö Allas Sea Poolin kanssa tukee Clear Channelin tavoitetta rakentaa kaupunkikulttuuria elävämmäksi ja viihtyisämmäksi. Innovatiiviset mainonnan muodot ovat osa modernin kaupunkikuvan rakentamista. Suomen laajin digitaalinen ulkomainosverkosto värittää kaupunkikuvaa, kertoo elämästä ja sen mahdollisuuksista ja tarjoaa mainostajille mahdollisuuden tavoittaa kohderyhmät kohdennetusti.

Clear Channel on sitoutunut myös ulkomainonnan ekologisen jalanjäljen pienentämiseen. Erityisesti digitaalinen mainostuotanto on ympäristöystävällistä, ja perinteisessäkin ulkomainonnassa jätettä syntyy vähän. Mainosmateriaalit kierrätetään tehokkaasti.

Kaupunkipyörällä Altaalle

Clear Channelin panostus keväällä 2016 lanseerattuihin kaupunkipyöriin on panostus myös Altaan asiakkaiden mahdollisuuteen kurvailla Altaalle viihtymään. Altaan vierestä löytyy kaupunkipyöräparkki ja asiakkaita – niin turisteja kuin kaupunkilaisiakin – kannustetaan liikkumaan niillä. Pyöräilykausi on vuonna 2017 entistä mahtavampi, sillä pyöräasemia on yhteensä 150 ja pyöriä jopa 1500. Viime vuonna pyörien käyttöaste ylitti odotukset, ja keskimäärin yhtä pyörää käytettiin noin kuusi kertaa päivässä. Yhteensä kaupunkipyörillä kruisailtiin 740 000 kilometriä eli noin kaksi kilometriä per matka. (Motiva 2016.)

Clear Channel Suomi on voimakkaasti kehittyvä ulkomainosyritys. Clear Channel tuottaa mainostajille nykyaikaisia mediaratkaisuja kaupungeissa, ostoskeskuksissa ja maanteillä. Clear Channel Suomi on osa kansainvälistä Clear Channel Communications -konsernia, joka on yli 50 000 työntekijän suuryritys. Se on myös maailman suurin kodin ulkopuolisen median yhtiö.

Clear Channel on Allas Sea Poolin pääyhteistyökumppani.