Helen

Maailman parasta kaupunkienergiaa

Helen on yksi Suomen suurimmista sähköä ja uusia energiaratkaisuja tarjoavista yrityksistä. Sähköä myydään tällä hetkellä noin 400 000 asiakkaalle ja kaukolämmöllä lämmitetään yli 90 prosenttia Helsingistä. Ympäristöystävällisin jäähdytysratkaisu kaukojäähdytys on jo saatavilla kaikkialle Helsinkiin.

Helen huolehtii Altaan energiasta ja on cleantech-ratkaisujen pääyhteistyökumppani.
 

Kaupunkikulttuurin tukija

Helen tukee elävää, positiivista ja vastuullista kaupunkikulttuuria, jota Allas Sea Pool edustaa.

Altaalla kohtaavat maailmanluokan cleantech-energiaratkaisut ja yhteisöllinen positiivinen energia, josta Helsinki tunnetaan. Allas tukee erinomaisesti Helenin visiota elävästä kaupungista ja maailman parhaasta kaupunkienergiasta, joka syntyy yhteisöllisistä kohtaamisista.
 

Uusiutuvan energian kylpylä

Allas Sea Poolin toimintaa pyöritetään lähes kokonaan uusiutuvalla energialla.

Merikylpylän aurinkovoimalan lähes sadan paneelin vuosituotanto kattaa tilaus- ja yhteissaunan kiukaan sähkönkulutuksen kesä-aikoina. Kun aurinko ei paista, saunat lämpiävät sertifioidulla vesisähköllä. Lisäksi kylpylän tilat viilenevät kaukojäähdytyksellä ja altaat lämpiävät biokaasulla tuotetulla uusiutuvalla kaukolämmöllä.

Helenin energiantuotanto on palkittu maailman tehokkaimpana. Sähkön, lämmön ja jäähdytyksen integroidussa tuotannossa Helen hyödyntää energialähteinä mm. meriveden kylmyyttä, jäteveden lämpöä sekä kiinteistöissä auringosta, ihmisistä ja koneista syntyvää ylimääräistä lämpöä.

Helen on Allas Sea Poolin pääyhteistyökumppani.