Lappset

Liikunnan riemua ja hyvää oloa meren rannalla

Allas Sea Poolissa liikutaan ja voidaan hyvin. Merikylpylän lisäksi Altaalla on mahdollista osallistua ohjatuille tunneille sekä harjoittaa omatoimista liikuntaa. Koska Kauppatorin kupeessa ollaan Itämeren äärellä, sopii ulkona harjoitettava liikunta Altaalle paremmin kuin hyvin! Allas Sea Poolin rannalla on Lappset Group Oy:n ulkoilmakuntosali. Uniikit liikuntavälineet ovat Altaan asiakkaiden käytössä. Niiden suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa Lappset. Ulkoilmakuntosalilla, liikuntalaitteissa sekä -välineissä tullaan järjestämään myös ohjattuja tunteja.

Liikunnan terveysvaikutukset ihmisen hyvinvointiin ovat kiistattomat. Tutkimus toisensa jälkeen puhuu kuntoilun ja liikunnan merkityksestä osana ihmisen kokonaisvaltaista hyvää oloa. Lappsetin kuntoiluvälinemallisto tarjoaa turvalliset, kestävät ja muotoilultaan modernit treeniolosuhteet monipuoliseen harjoitteluun kaikenikäisille kuntoilijoille ja urheilijoille.

Lappset Group Oy luo leikin ja liikunnan elämyksiä kaiken ikäisille. Luomalla hauskoja, inspiroivia ja positiivisella tavalla yllättäviä toimintaympäristöjä Lappset auttaa  ihmisiä pysymään aktiivisina tänään ja voimaan paremmin huomenna.
 

Tehokas ja energinen design 
 

Lappset Fitness –välineiden design noudattelee lajiin liittyviä, energisiä mielikuvia. Liikuntavälineet on kehitetty yhteistyössä CrossFitin vuoden 2009 maailmanmestari Mikko Salon sekä Anu Puontin kanssa, joka on Suomen ensimmäinen lasten CrossFit Kidsin ohjaaja. Lappsetin Fitness -välineissä yhdistellään puuta ja metallia. 

Suunnittelu ja tuotteet perustuvat aina tutkittuun tietoon, ja ne suunnitellaan yhteistyössä eri alojen ammattilaisten kanssa. Leikkivälineiden yksi arvostetuimpia ominaisuuksia on leikkiarvo, joka onkin yksi suunnittelun kulmakivistä. Lappset tekee yhteistyötä merkittävimpien liikuntajärjestöjen ja eri lajien yhdistysten kanssa. 

Tutustu Lappsetiin lisää osoitteessa www.lappset.fi.

Ja seuraa Facebookissa @LappsetSuomi sekä Instagramissa, Twitterissä ja LinkedInissä @LappsetGroup.