Novelle

Hyvän veden äärellä

Entisajan merikylpyläkulttuuriin kuuluivat hyvää tekevät ja puhdistavat vedet, joita nautittiin parantavassa ympäristössä rauhoittuen. Tästä syystä haluamme myös Altaalla johdattaa kävijät hyvien vesien äärelle. Kumppaniksemme valikoitui monipuolinen Novelle, joka taipuu mocktaileista pullovesiin, jotka on helppo napata mukaan.

”Myös Hartwallin kivennäisvedet ovat saaneet alkunsa kylpyläkulttuurista. Meidän suomalaiset Novelle Plus -juomamme ovat tämän päivän hyvää tekeviä terveysvesiä”, kertoo Hartwallin markkinointipäällikkö Heidi Päiväniemi. ”Pehmeää, kuplivaa, puhdasta vettä, jossa on hyvää tekeviä kivennäisaineita sekä vitamiineja. Kivennäisvetemme on monipuolinen ruoan kumppani ja liikkujan juoma”, Päiväniemi jatkaa.

Novelle nähdään Altaalla ravintolan ja kahvilan valikoimissa sekä hyvän veden tapahtumissa ja kohtaamisissa.

Vesinautintoja jo 180 vuotta

Victor Hartwall perusti helmikuussa 1836 Helsinkiin Pohjoismaiden ensimmäisen kivennäisvesitehtaan, jossa pullotettiin hiilihapotettua, kivennäisaineita sisältävää terveysvettä. 180 vuodessa Hartwallista on kasvanut juoma-alan kasvava suunnannäyttäjä, joka valmistaa suomalaisten rakastamia juomia arkeen ja juhlaan.

Hartwallin ja Altaan yhteinen visio pohjaa hyvinvointiin, nautintoon ja elämykselliseen kaupunkikulttuuriin. Allas Sea Pool tuo veden ja siitä kaikilla aisteilla nauttimisen entistä näkyvämmäksi osaa Helsinkiä.

Vesi on edelleen Hartwallin toiminnan ytimessä. Nautinto, hyvinvointi ja elämänjano kiteytyvät tänä päivänä erityisesti suomalaisten suosikkiin, Hartwall Novelleen. Kaikkien Novelle-kivennäisvesien pohjana on Salpausselän ikiaikaisten soraharjujen suodattama puhdas ja raikas vesi. Novelle Plus -juomat ovat tämän päivän hyvää tekeviä terveysvesiä, jotka tuovat nautintoa elämään: aito maku luonnosta sekä hyvää tekevät kivennäisaineet ja vitamiinit.

Novelle on Altaan yksi pääyhteistyökumppaneista.

@hartwallnovelle
@hartwall1836