Oras

Viisaasti virtaava vesi

Allas Sea Poolin altaiden lisäsi Altaalla virtaa vesi viisaasti myös hanoista ja suihkuista: puhdas, peseytymiseen sopiva ja janon sammuttava vesi. Altaan suunnittelusta lähtien vettä on haluttu käyttää tehokkaasti ja vastuullisesti, viimeisintä teknologiaa hyödyntäen. Oras vastaa Altaan hanoista sekä suihkuista, ja Altaan on hyvä yhtyä Oraksen brändilupaukseen laadusta, ajanmukaisuudesta, kumppanuudesta, helppoudesta sekä hyvinvoinnista.

Perustamisvuodestaan 1945 lähtien Oras on ollut hana- ja suihkuvalmistuksen edelläkävijä, joka on keskittynyt tuotteiden käyttäjäystävällisyyteen, veden ja energian säästöön, turvallisuuteen ja designiin. Oras Oy on Euroopan johtava kosketusvapaiden hanojen ja älyhanojen valmistaja. Yhteistyö Altaan kanssa mahdollistaa modernin tavan esitellä tuotteita niin suomalaiselle kuin kansainväliselle yleisölle keskeisen sijaintinsa ja ainutlaatuisen ympäristönsä ansiosta.

Oras tekee ihmisten päivittäisestä elämästä hieman parempaa. Oras suunnittelee tuotteita, jotka parantavat elämänlaatua niin kotona kuin julkisissakin tiloissa. Suunnittelun kulmakivinä ovat toiminnallisuus, ajaton muotoilu, ympäristöystävällisyys sekä kestävyys.

Oras on yksi Smart & Clean Showroomin kumppaneista

Smart & Clean Showroom on tarkoitettu paikaksi, jossa voi aukioloaikojen puitteissa piipahtaa kuka tahansa. Smart & Cleanissa on esillä näyttely, jossa on tuorein tavoin esiteltynä jokaista kiinnostavia asioita ympäristöstämme ja sen kestävästä käytöstä.

Näyttelyssä on esillä suomalaista Cleantech-osaamista, jota on käytössä myös Altaalla. Tila on näyteikkuna maailmalle, ja showroom on tarkoitettu myös ammattilaisille kohtaamispaikaksi ja tilaksi, jossa voi pitää seminaareja, kokouksia sekä oppia ja kertoa osaamisestaan. Oraksen tuotteet ovat esillä Smart & Cleanissa heti sen avautumisesta alkaen.

LISÄTIETOJA

LISÄTIETOJA LISÄTIETOJA