Solved

Vihreän kasvun ratkaisuja

Solved on verkostomainen cleantech-alan toimija, joka yhdistää yli 1 500 asiantuntijan verkostonsa huipputiimejä ratkomaan erilaisia vihreän kasvun haasteita. Solved on ollut alusta asti mukana kehittämässä Altaalle cleantech-kokonaisuutta ja vastaa nyt Smart & Clean -tilan näyttelyn ja sisältöjen kokoamisesta. Tämän lisäksi Solved kerää Altaan kävijöiden ehdotuksia kestävämmän kaupungin kehittämisestä. Parhaimpia ehdotuksia lähdetään kehittämään eteenpäin yhdessä kaupunkien ja asiantuntijoiden kanssa.

Solved on yksi Smart & Clean Showroomin kumppaneista

Smart & Clean Showroom on tarkoitettu paikaksi, jossa voi aukioloaikojen puitteissa piipahtaa kuka tahansa. Smart & Cleanissa on esillä näyttely, jossa on tuorein tavoin esiteltynä jokaista kiinnostavia asioita ympäristöstämme ja sen kestävästä käytöstä.

Näyttelyssä on esillä suomalaista Cleantech-osaamista, jota on käytössä myös Altaalla. Tila on näyteikkuna maailmalle, ja showroom on tarkoitettu myös ammattilaisille kohtaamispaikaksi ja tilaksi, jossa voi pitää seminaareja, kokouksia sekä oppia ja kertoa osaamisestaan. Oraksen tuotteet ovat esillä Smart & Cleanissa heti sen avautumisesta alkaen.