Jäsenyys

Jäsenyydellä etuja Altaalle!

Altaan jäsenyys tarjoaa mahdollisuuden rentoutumiseen, viipyilyyn, nautiskeluun ja hyvään oloon. Jäsenyys on saatavilla 3 kuukauden ja 12 kuukauden jaksoissa. Mitä pidemmän jäsenyyden ostat, sitä edullisemmaksi kortti tulee. 


Nyt jäsenyys koko kesäksi eurolla per päivä

Kun vesi on aina 27 asteista, jokainen päivä on rantapäivä. Liity nyt Altaan jäseneksi, niin uit ja saunot kaupungin parhaalla paikalla noin yhdellä eurolla per päivä. Samalla voit nauttia myös Altaan muista jäseneduista, kuten viikkotunneista ja ohjatuista kursseista sekä kesän parhaista keikoista alennettuun jäsenhintaan.

Hyödynnä tarjous 3+1kk 31.5.2018 mennessä (ranneke tulee lunastaa Allas shopista 30.6.2018 mennessä).


Jäsenedut

- Rajaton pääsy altaille ja löylyjen lämpöön
- 20 %:n alennus ohjatuista tunneista
- 10 %:n alennus kursseista
- 10 %:n alennus Altaan keikoista (poislukien Summer Vibe tapahtuma 28.07)
- Tietoa Altaan kuulumisista etukäteen
- Erikoistapahtumia ja tarjouksia


Hinnasto

Allas jäsenyys 3+1kk: 120 €
Allas jäsenyys 12+1kk: 420 € 

Tarjoushinnat ovat voimassa 31.5.2018 asti, ranneke tulee lunastaa 30.6.2018 mennessä.

Huom! Voit maksaa jäsenyyden liikuntaetuseteleillä Allas shopissa.


Jäsenyys on toistaiseksi voimassa oleva sopimus, joka jatkuu yhden kuukauden jaksoina normaalilla hinnalla (40 € / kk). Mikäli et halua jatkaa jäsenyyttä, se tulee irtisanoa viimeistään 1 kk ennen jäsenyyden uusiutumista.
Tutustu tästä Allas Sea Poolin käyttöehtoihin.


Jäsenyyden lunastaminen

Jäsenyyden saat lunastettua Altaalla sijaitsevasta Allas Shopista henkilöllisyystodistusta vastaan. Jäsenyys on voimassa lunastuksesta lähtien, ja myös laskutussykli muodostuu lunastushetkestä. Huomioithan, että jäsenyys on henkilökohtainen. Mikäli ranneke häviää, veloitamme rannekkeen uusimisesta 10 €.

Joulukaupasta ostettuihin rannekkeisiin sisältyy kaksi vapaavalintaista ja veloituksetonta ohjattua tuntia. Muistathan käyttää veloituksettomat tuntisi 31.05.2018 mennessä.