Jäsenyys

Jäsenyydellä etuja Altaalle!

Altaan jäsenyys tarjoaa mahdollisuuden rentoutumiseen, viipyilyyn, nautiskeluun ja hyvään oloon. Jäsenyys on saatavilla 3 kuukauden ja 12 kuukauden jaksoissa. Mitä pidemmän jakson ostat, sitä edullisemmaksi jäsenyys tulee. 

Kun vesi on aina 27 asteista, jokainen päivä on rantapäivä. Liity Altaan jäseneksi, niin uit ja saunot kaupungin parhaalla paikalla rajoituksetta. Samalla voit nauttia myös Altaan muista jäseneduista, kuten viikkotunneista ja ohjatuista kursseista sekä kesän parhaista keikoista alennettuun jäsenhintaan.


Jäsenedut

- Rajaton pääsy altaille ja löylyjen lämpöön
- 20 %:n alennus ohjatuista tunneista
- 10 %:n alennus kursseista
- 10 %:n alennus Altaan keikoista (poislukien Summer Vibe tapahtuma 28.07)
- Tietoa Altaan kuulumisista etukäteen
- Erikoistapahtumia ja tarjouksia


Hinnat

Jäsenyys 3 kk 120 €
Jäsenyys 12 kk 420 € 

Huom! Voit maksaa jäsenyyden liikuntaetuseteleillä lipunmyynnissä paikan päällä.


Jäsenyys on toistaiseksi voimassa oleva sopimus, joka jatkuu yhden kuukauden jaksoina normaalilla hinnalla (40 € / kk). Mikäli et halua jatkaa jäsenyyttä, se tulee irtisanoa viimeistään 1 kk ennen jäsenyyden uusiutumista.
Tutustu tästä Allas Sea Poolin käyttöehtoihin.


Jäsenyyden lunastaminen

Jäsenyyden saat lunastettua Altaalla sijaitsevasta Allas Shopista henkilöllisyystodistusta vastaan. Jäsenyys on voimassa lunastuksesta lähtien, ja myös laskutussykli muodostuu lunastushetkestä. Huomioithan, että jäsenyys on henkilökohtainen. Mikäli ranneke häviää, veloitamme rannekkeen uusimisesta 10 €.