Jäsenyys

Jäsenyydellä uusia etuja Altaalle!

Altaan jäsenyys tarjoaa mahdollisuuden rentoutumiseen, viipyilyyn, nautiskeluun ja hyvään oloon. Jäsenyys on saatavilla 3 kuukauden ja 12 kuukauden jaksoissa. Mitä pidemmän jäsenyyden ostat, sitä edullisemmaksi kortti tulee. 

Nyt jäsenyys koko kesäksi noin eurolla per päivä, eli 3+1kk
Kun vesi on aina 27 asteista, jokainen päivä on rantapäivä. Liity nyt Altaan jäseneksi pikkurahalla niin uit sekä saunot kaupungin parhaalla paikalla noin yhdellä eurolla per päivä. Samalla voit nauttia myös Altaan muista jäseneduista, kuten alennushintaisista viikkotunneista ja ohjatuista kursseista sekä kesän parhaista keikoista -10% hintaan. Lunasta tämä tarjous ennen 31.05.2018 (ranneke pitää lunastaa Allas shopista 30.06.2018 mennessä).

Jäsenedut

- Rajaton pääsy altaille ja löylyjen lämpöön vaikka päivittäin

- 20%:n alennus ohjatuista tunneista
- 10%:n alennus kursseista
- 10 %:n alennus Altaan keikoista (poislukien Summer Vibe tapahtuma 28.07)
- Tietoa Altaan kuulumisista etukäteen
- Erikoistapahtumia ja tarjouksia

Hinnasto

Allas jäsenyys 3+1kk: 120€ (tarjous voimassa 31.05.2018 asti, ranneke pitää lunastaa 30.06.2018 mennessä)
Allas jäsenyys 12+1kk: 420€ 

Jäsenyys on toistaiseksi voimassa oleva sopimus yhden kuukauden jaksoina normaalilla hinnalla. Mikäli et halua jatkaa jäsenyyttä, se tulee irtisanoa viimeistään 1kk ennen jäsenyyden uusiutumista.
Tutustu tästä Allas Sea Poolin käyttöehtoihin.

Jäsenyyden lunastaminen

Jäsenyyden saat lunastettua Altaalla sijaitsevasta Allas Shopista henkilöllisyystodistusta vastaan. Jäsenyys on voimassa lunastuksesta lähtien, ja myös laskutussykli muodostuu lunastushetkestä. Huomioithan, että jäsenyys on henkilökohtainen. Mikäli ranneke häviää, veloitamme rannekkeen uusimisesta 10 €.

Joulukaupasta ostettuihin rannekkeisiin sisältyy kaksi vapaavalintaista ja veloituksetonta ohjattua tuntia. Muistathan käyttää veloituksettomat tuntisi 31.05.2018 mennessä.