Liput ja hinnat

Osta uintilippuja verkkokaupasta »

Kertaliput

Uintilippu (yli 12-vuotiaat) 14 €
Lastenlippu (3–12-vuotiaat) 7 €
0–2-vuotiaat ilmaiseksi

Uimalippuja voi ostaa sekä verkkokaupasta että Allas Shopista. Paikkaa saunaan tai altaisiin ei voi varata etukäteen. Liput vaihdetaan Allas Shopissa rannekkeeseen. Hintaan sisältyy altaiden ja saunojen käyttö aina sulkemisaikaan asti.

Alennusryhmät: opiskelijat, varusmiehet, eläkeläiset, työttömät 9,50 €. Alennukseen oikeuttava kortti tai todistus on näytettävä saapuessa.

HUOM. Lasten allas avataan talvitauon jälkeen 1.5.2018.

Sarja- ja kuukausiliput

Sarjalippu x10 aikuiset 110 €
Sarjalippu x10 lapset 52 € 
Sarjalippu x10 alennusryhmät 70 €

Kuukausilippu 30 päivää 55 €

Huomioithan, että sarjaliput ja kuukausilippu ovat henkilökohtaisia.

HUOM. Lasten allas avataan talvitauon jälkeen 1.5.2018.

Jäsenyydet

Altaan upouudet jäsenyydet ovat nyt myynnissä! Ui ja sauno alle euron päivähinnalla, minkä lisäksi saat alennuksia tunneille ja konsertteihin, ennakkovarausmahdollisuuden tunneille sekä jäsentapahtumia. Lue lisää jäsenyyksistä ja nappaa omasi!


Rannekkeet

Liput vaihdetaan Altaan lipunmyynnissä rannekkeeseen. Lisäksi voit liittää lipunmyynnissä maksukorttisi rannekkeeseen, ja helpottaa näin ostosten tekemistä Allas Shopissa, Allas Caféssa sekä Box Bareissa!


Vuokratuotteet

Allas Shop tarjoaa uima- ja liikuntavälineitä myös vuokralle! 

Yleiset ehdot:
Vuokratuotteita saa käyttää Altaan alueella koko oleskelun ajan. Alue käsittää uima-altaat, rakennukset, sisäpihan, ravintolan ja terassit. Pyyhkeet, kylpytakit ja kylpytossut palautetaan pukuhuoneen koriin. Pantilliset tuotteet palautetaan Allas Shopiin ennen alueelta poistumista.

Vuokrahinnasto:

Pyyhe: 8,5 €
Kylpytakki: 10€
Uimapuku tytöt (110 cm ->): 13,5€ (sis. pantti 5€)
Uimapuku naiset: 13,5€ (sis. pantti 5€)
Uimahousut pojat (110 cm ->): 13,5€ (sis. pantti 5€)
Uimahousut miehet: 13,5€ (sis. pantti 5€)
Vesijuoksuvyö: 5€
Vesijuoksuvyön vuokra maksetaan Allas Shoppiin tai Lipunmyyntiin. Kuittia vastaan sen voi lunastaa allasalueen uimavalvojalta. 
Uimapötkö: 8,5€
Uimapötkön vuokra maksetaan Allas Shoppiin tai Lipunmyyntiin. Kuittia vastaan sen voi lunastaa allasalueen uimavalvojalta. 


Hyvä tietää

- Ravintola- ja terassialueille sekä päärakennukseen on ilmainen pääsy. Uintilipuilla pääsee sisäpihalle, saunomaan, uimaan sekä allastason auringonottotuoleille. Ohjattujen kurssien ja liikuntatuntien hintoihin sisältyy aina myös uimalippu.
- Uimaan ja saunomaan pääsee aukioloaikojen puitteissa, myös tapahtumien sekä Allas-konserttien ja musiikkikeikkojen aikaan uimalipun hinnalla. Poikkeustilanteista ilmoitamme aina erikseen.
- Uintiliput ovat henkilökohtaisia. Lippuun sisältyy altaiden ja saunojen käyttö aina sulkemisaikaan asti.
- Sarjaliput ovat voimassa vuoden. Sarjalipun voimassaolo käynnistyy ostohetkellä.
- Jäsenyydet (vaihtoehtoina 3 kk  ja 12 kk) ovat voimassa ensimmäisestä käyttökerrasta alkaen ja kampanja-ajan jälkeen jatkuvat toistaiseksi voimassa olevana. 
- Alennusryhmät: alennuksen saadakseen asiakkaan tulee tulostaa / näyttää ajantasainen alennukseen oikeuttava todistus. Työttömät: ajantasainen todistus (korkeintaan 3 kk ikäinen) työnhaun voimassa olosta voi tulostaa TE-toimiston Oma asiointi -verkkopalvelussa ja näyttää se lipunmyynnissä. Jos sinulla ei ole tulostinta, voit tulostaa todistuksen TE-toimistossa.
- Altaan keikoilla pienet laukut, reput ja kangaskassit saa tuoda konserttialueelle. Isommat laukut pyydämme jättämään narikkaan, jonka löydät pääsisäänkäynnin edestä. 

 

Maksutavat

Maksutapana Altaalla käy käteinen sekä pankki- ja luottokortit (poislukien Diners). Lisäksi voit ostaa uintilippuja seuraavilla virikeseteleillä:

Smartum
Voit maksaa uintilippuja Smartum Liikuntasetelillä tai Smartum Liikunta- ja kulttuurisetelillä. Seteleistä ei anneta rahaa takaisin. Viimeinen voimassaolopäivä on merkattu seteliin. Jos nimeäsi ei ole painettu tai kirjoitettu valmiiksi setelien taakse, kirjoita se seteleihin ennen maksutilannetta. Setelit ovat henkilökohtaisia, joten et voi maksaa niillä esimerkiksi perheenjäsentesi maksuja.

Edenred
Maksuvälineenä käyvät Ticket Mind&Body, Ticket Duo ja Virikeseteli. Edenred-virikeseteli on henkilökohtainen etu ja se käy ainoastaan liikunta- ja kulttuuripalvelujen maksamiseen.

E-passi
E-passi on henkilökohtainen ja se käy ainoastaan liikuntapalveluiden maksamiseen.

 

Joulukuun 2016 sulkemisen vuoksi käyttämättä jääneet lipputyypit hyvitetään seuraavasti:


Kertalippu & sarjalippu x10: voimassa vuoden 2018 toukokuun loppuun.
Talviuimari: lippu siirretään ensi talvelle (pyöristetään täyteen kuukauteen).
Lahjaliput ja lahjakortit: aloitus keväällä 2017 – voimassa lipun voimassaoloajan.

Kyselyt ja lisätiedot:
info@allasseapool.fi
+358 40 565 6582

 

Käyttöehdot ja tietosuoja

Tutustu tästä Allas Sea Poolin käyttöehtoihin.


Tietosuoja

Allas Sea Pool hyvinvointipalveluiden sekä tapahtumien järjestäjänä käsittelee asiakkaiden ja osallistujien ilmoittautumis-  tai ostolomakkeissa ilmoitettuja henkilötietoja asiakasrekisterissään mm. asiakassuhteen hoitamiseksi, liiketoimintansa kehittämiseksi sekä markkinointi- ja viestintätarkoituksiin. Allas Sea Pool hyvinvointipalveluiden sekä tapahtuman järjestäjänä voi luovuttaa osallistujien sähköpostiosoitteet palveluiden tai tapahtumien yhteistyökumppaneille, jotta nämä voivat käyttää niitä omiin suoramarkkinointitarkoituksiinsa. Rekisteröity voi kieltää henkilötietojensa käsittelyn ja/tai luovuttamisen markkinointitarkoituksiin lähettämällä sitä koskevan ilmoituksen sähköpostilla info(@)allasseapool.fi

Muut ehdot

Allas Sea Pool tapahtuman järjestäjänä on oikeus peruuttaa tapahtuma ja palauttaa jo maksaneille rahat, mikäli tapahtumalippuja ei myydä riittävästi. Tapahtumajärjestäjällä on oikeus vaihtaa tapahtuman esiintyjiä odottamattomien puhuja/esiintyjä/artistiesteiden vuoksi, sekä muuttaa puhuja/esiintyjä/artisti esiintymisaikoja.

Taltioinnit

Tapahtuman järjestäjä ottaa tapahtumissaan valokuvia ja videoita, ja voi käyttää niitä viestinnässään ja markkinoinnissaan valitsemissaan medioissa.

Rekisteriseloste

Tutustu tästä Altaan rekisteriselosteeseen.