Näyttelyt

Näyttelyt

Allas Sea Pool on ikkuna Itämerelle. Merenrannan elävöittämisen lisäksi Allas pyrkii Itämeren suojeluun ja vastuulliseen, hyvään sekä tulevaisuutta rakentavaan käyttöön. Sekä Itämerikeskus että Smart & Clean Showroom palvelevat Altaan asiakkaita, yritysvieraita, kaupunkilaisia ja matkailijoita sekä koulu- ja opiskeluryhmiä. Itämerikeskuksen sisällön soveltuessa kaikille iästä riippumatta, Smart & Clean Showroomin tarjontaa tullaan rakentamaa erityisesti ammattilaisryhmät huomioiden.

“Helsinkiin on avattu kaksi merkittävää näyttelyä, joiden odotetaan palvelevan niin Altaalla vierailevaa yleisöä kuin yritysasiakkaita. Erityisen hienoa on, että näyttelyt tulevat olemaan vaihtuvia ja näin päästään esittelemään ja ennen kaikkea myös kehittämään niin Itämerta kuin suomalaista cleantech-osaamista.”
-Timo Metsälä, Toimitusjohtaja

Itämerikeskuksen ja Smart & Clean Showroomin varaamisesta yrityskäyttöön voit olla yhteydessä Allas Sea Poolin avainasiakaspäällikkö Joni Hinkkaseen:
joni.hinkkanen@allasseapool.fi

Itämerikeskus ja Smart & Clean Showroom ovat uimalipun ostaneille auki silloin, kun tila ei ole yrityskäytössä. Voit tiedustella Showroomin aukioloa päiväkohtaisesti Altaan lipunmyynnistä tai puhelimitse: +358 40 565 6582

Itämerikeskus on toteutettu yhteistyössä Viking Linen kanssa. Näyttelyn sisältöyhteistyökumppaneina ovat John Nurmisen säätiö ja Sea Life Helsinki.

Smart & Clean Showroom on toteutettu yhteistyössä Helen, Oras, Marinetek, Clear Channel, NaavaTekes, Smart & Clean -säätiö sekä Solved.