Hyvinvointi

Hyvää oloa monella tapaa

Kukaan ei saa käskemällä ketään rentoutumaan – ei edes itseään. Rentoutuminen tapahtuu omalla painollaan silloin, kun osaamme hellittää hetkeksi otettamme aikatauluista ja suorituspaineista.

Allas Sea Pool on paikka, jossa voi hypätä hetkeksi pois arjen oravanpyörästä ja kokea vastapainoa sille, mikä milloinkin kehoa ja mieltä kuormittaa. Joskus pelkkä meren katselu voi houkutella ajatukset yli horisontin ja rauhoittaa stressaantuneen mielen. Toisinaan taas uintitreeni, kuntosaliohjattu liikunta- tai joogatunti voivat tuoda energisemmän olon ja elvyttää istumisen jäykistämän selän. Välillä aamusauna ja pulahdus merivesialtaaseen tekevät päivästä paremman. Joskus iltaan tarvitaan saunayogaa, jota sanotaan myös aikuisten unikouluksi.

Rentoutumisen, rauhoittumisen, kiireettömyyden ja hyvän olon kokeminen on kaikkien ulottuvilla. Sen edellytys on ainoastaan se, että annat itsellesi hetken omaa aikaa ja saavut paikalle. Me huolehdimme lopusta.

 

Ohjatut wellness- ja liikuntatunnit & kurssit  

Allas Sea Pool on rakennettu hyvän elämän keskukseksi. Uimisen ja saunomisen lisäksi Allas on hyvinvoinnin ja virkistäytymisen keidas hyvinvointipalveluineen. Altaalle tullaan viettämään hyvää päivää. Jonain päivänä se voi tarkoittaa liikuntaa ja aktiivista elämää, kun taas toisena se halutaan pyhittää hitaudelle ja hiljaisuudelle.

Altaalla on tarjolla omatoimista liikuntaa ja hyvinvointia sekä ohjattuja tunteja ja kursseja. Ryhmäliikuntatunteja on tarjolla sisä- ja ulkotiloissa. Tunneilla treenataan ja rentoudutaan vedessä, saunassa, sisätiloissa, ulkokuntosalilla, meressä sekä yhdistetysti näissä kaikissa. Ryhmäliikuntoja ohjaavat Suomen huippuammattilaiset.

Kaupunkikulttuurin pioneeri Itämeren rannalla yhdistää tietenkin vettä ja tarjolla olevia puitteita myös hyvinvoinnissa; Altaalla tullaan näkemään täysin uusia tuotteita ja tunteja! Lisätietoa ryhmäliikuntatunneista löydät täältä.