Uiminen & Saunominen

UIMINEN JA SAUNOMINEN


Merikylpylä Allas Sea Pool on sekä meriveden että makean veden kylpylä saunoineen ja palveluineen. Helsingissä Kauppatorin kupeessa (Katajanokanlaituri 2 A) sijaitseva merikylpylä on avoinna ympäri vuoden, joka päivä. Uimaan ja saunomaan pääset uimalipulla, ja aukioloajat näet täältä!

Muistathan peseytyä huolellisesti ennen Altaisiin pulahtamista!

ALTAAT

Allas Sea Poolissa uima-altaita on kolme. Ne sijaitsevat allastasanteella, meren päällä kelluvassa altaassa. Merivesiallas, iso allas sekä lasten allas palvelevat uimareita, liikkujia, viihtyjiä ja viipyilijöitä.


ISO ALLAS

Iso allas on täytetty lämmitetyllä vesijohtovedellä. Veden lämpötila on noin 27 celsiusastetta ympäri vuoden. Altaassa on kaksi uimarataa ja pohjassa ratamerkinnät, joten iso allas sopii niin kuntouimareille kuin vapaa-ajan uiskentelijoille. Isosta altaasta löytyy rata myös nopeammille uimareille. Isossa altaassa pidetään myös suurin osa uima- ja uimatekniikkakursseista sekä vesiaiheiset ryhmäliikuntatunnit.

Mitat: 25 x 15 m
Syvyys: 165 cm


MERIVESIALLAS

Merivesialtaassa uit mukavasti Itämeressä! Altaassa oleva vesi pumpataan kauempaa merestä, puhtaammista virtauksista ja suodatetaan sekä käsitellään uv-tekniikalla. Satama-altaan vedessä ei siis suinkaan uida suoraan. Merivesialtaan veden lämpötila on sama kuin meressä, eli kesällä merivesiallas tarjoaa lämpimämpää vettä ja talvella autenttista avantouintikokemusta.

Mitat: 25 x 12 m
Syvyys: 180 cm


LASTEN ALLAS

Lasten altaassa on ison altaan tapaan lämmitettyä vesijohtovettä. Allas sijaitsee keskellä allastasannetta ja veden lämpötila on noin 27 celsiusastetta. Tämä allas on ensisijaisesti varattu lapsille ja heidän kanssaan uiville aikuisille, mutta hiljaisena aikana sinne saavat aikuisetkin rohkeasti sujahtaa istuskelemaan – kuin paljussa konsanaan.

Mitat: 17 x 11 m
Syvyys: 60 cm


SAUNAT

Altaalla on kolme saunaa, jotka ovat lämpiminä aamusta iltaan: naisten sauna, miesten sauna sekä tilaussauna. Tilaussaunaa käytetään tilauskäytössä sekä yhteissaunana. Siellä järjestetään myös saunatapahtumia sekä tunteja, kuten saunajoogaa. Jos tilaussauna kiinnostaa yritys- tai yksityistilaisuuden osalta, otathan yhteyttä joni.hinkkanen@allasseapool.fi ja kurkkaa täältä, mitä muuta on tarjolla.

Saunat ovat sähkölämmitteisiä ja lämpötila on n. 80 °C. Naisten ja miesten saunoihin lauteille mahtuu 15–20 henkilöä ja tilaussaunan ylälauteille n. 10–14 henkilöä kerrallaan.


HYVÄ TIETÄÄ

* Altaalla uidaan ensisijaisesti aina uima-asuissa. Altaalta voit halutessasi vuokrata uimapuvun ja pyyhkeen.

* Altaalla on erikseen miesten ja naisten pukuhuoneet. Näiden pukuhuoneiden ollessa täynnä ohjaamme asiakkaita sekapukuhuoneisiin.

* Altaassa saa harrastaa vesijuoksua. Tuo oma vesijuoksuvyö mukanasi tai vuokraa sellainen Altaalta.