TAPAHTUMAT

Allas Bootcamp 4

20.01.2018

Allas Bootcamp 4

Tammikuun on treenin aikaa ja sitä Allas myös tarjoilee! Huippusuosittu Allas Bootcamp tekee yleisön pyynnöstä paluun lauantaina 20.1. klo 10.30-12.30 muuttaen Allas Sea Poolin massiiviseksi treenitantereeksi, jossa hiki lentää ja hymyt tarttuvat! Bootcamp tarjoaa elämyksen jokaiselle, joka nauttii rankasta treenistä samanhenkisen ryhmän kanssa.

Altaalle rakennetaan kolme treenipistettä, joissa kussakin tehdään 30 minuutin mittainen kehonpaino- ja HIIT-treenin yhdistävä ohjelma eri ohjaajan vetämänä. Treenissä hyödynnetään mm. oman kehon painoa, autonrenkaita, köysiä, lekoja ja rappusia. Treenit järjestetään sisätiloissa, joten pakkaathan mukaan sisäliikuntavarusteet.

Bootcamp maksaa 32 euroa, mikä sisältää treenin, lounaan ja pääsyn saunaan ja uimaan (vaikka koko loppupäiväksi!) Lounaaksi Bootcampissa loihditaan wellness bowl, joka sisältää kananpoikaa tai soijamarinoitua tofua, kvinoaa, kikherneitä, marinoitua paprikaa, rapeaa salaattia, kurkkua ja tsatsikia. Lounas lunastetaan kassalla näyttämällä sähköpostitse saatua osallistumisvahvistusta.

Osta lippusi täältä