Keikat

Paperi T + View + Ruusut

27.07.2018

Helsinkiläinen rap-artisti ja runoilija Paperi T eli Henri Pulkkinen julkaisi huhtikuun alussa lähes kolmen vuoden odotuksen jälkeen uuden singlen "Kaikki on hyvin". Artistin samanniminen toinen albumi julkaistaan 15.6.2018. 

Platinaa myynyt, huhtikuussa 2015 julkaistu "Malarian pelko" on Paperi T:n ensimmäinen sooloalbumi. Albumi nousi Suomen virallisen albumilistan kärkeen heti julkaisusta. Paperi T palkittiin vuonna 2016 Emma-gaalassa Vuoden tulokas ja Vuoden hiphop -kategorioissa. Myöhemmin hänelle myönnettiin albumista myös arvostettu Teosto-palkinto. Syyskuussa 2016 Henri Pulkkinen julkaisi myös Post Alfa -nimisen runoteoksen, jota on myyty ennätykselliset 12 000 kappaletta. Post Alfa oli ehdolla myös Helsingin Sanomien kirjallisuuspalkinnon saajaksi. 

Illan avaa suomalaisen urbaanin musiikin vientitoivo View sekä elektroninen pop-yhtye Ruusut.

View’n musiikin lähtökohtana on perinteisten kaavojen rikkominen. Suomessa räppäri on ehtinyt esiintymään lähes kaikilla merkittävillä kesäfestivaaleilla aina Flow’sta Ruisrockiin, Blockfestiin ja Provinssiin. View on keikkaillut Suomen ohessa muun muassa Iso-Britanniassa, Saksassa, Itävallassa, Ranskassa ja Sveitsissä. Hänen debyyttialbuminsa julkaistiin marraskuussa 2017.

Ruusut on suomalaisen popmusiikin uusi tuhoaja. Elektronisen pop-yhtyeen jäsenet ovat Ringa Manner, Alpo Nummelin, Samuli Kukkonen ja Miikka Koivosto. Ruusut sai alkunsa vuonna 2016, kun jäsenet sopivat perustavansa bändin, jollaista ei ole ennen Suomessa kuultu.

Tarkempi keikka-aikataulu päivittyy tapahtumatietoihin myöhemmin. 
Ennakkoliput alk. 25 EUR Lippupisteestä.

Osta liput keikalle lippu.fi »

Ruusut

View