TAPAHTUMAT

Suloinen Sunnuntai

24.09.2017

Altaan sunnuntait ovat suloisen viipyileviä. Hyvä olo muodostuu monista elementeistä, joista jokainen valitsee itselleen sopivimman yhdistelmän. Tärkeintä on varata aikaa itselle ja ystävälle.

Suloisen sunnuntai ohjelma kootaan itselle sopivaksi yhdistellen seuraavia ohjelmanumeroita. Sunnuntaina 24.9. oman ohjelmansa pääsee kasaamaan seuraavista:

Rauhallinen 90 minuutin jooga johdattelee sunnuntaifiilikseen. Jooga järjestetään klo 10.30 - 12.00 Altaan monitoimitilassa, mistä saat myös joogamaton lainaksi. Joogaharjoituksen vetää ohjaaja Henna Jansson ja se maksaa 25 euroa. Varaa tunti etukäteen verkkokaupasta.

Uimalipun hinnalla pulahdat aamu-uinnille joko viileään meriveteen tai lämmitettyyn altaaseen. Lipun hintaan kuuluu myös ulkokuntosali, josta on hyvä ammentaa energiaa uuteen aamuun.

Syyspäivän tasauksen kunniaksi Altaan saunassa kokoonnutaan klo 14.00 - 18.30 tarinoiden äärelle. Sauna Sisters on saunaseura naisille, jotka hakevat voimaa luonnosta ja rituaaleista, haluavat jakaa tarinoitaan ja oppia kuuntelemalla muita - sekä tietysti niille, jotka rakastavat saunomista ja siihen liittyviä perinteitä! Kolmen tunnin workshop sisältää lyhyen luennon, naisten tarinapiirin, saunomista ja pientä purtavaa. Työpajan vetää tarinankertoja, valmentaja ja media-alan mentori Reetta Ranta, ja sen teemana on oman sisäisen äänen kuunteleminen ja oman ihanan itsensä helliminen. Workshopiin osallistutaan uimalipun hinnalla, mutta siihen kannattaa ilmoittautua jo etukäteen verkkokauppamme kautta

Allas Cafen puurobaarista kokoat itsellesi ihanan aamiaisen. Viipyile rauhassa ja tuunaa puurosi ensin suolaiseksi, sitten makeaksi. Baarista löytyy Helsingin myllyn luomukaurapuuroa, tattaripuuroa, mustikka-chiansiemen-tuorepuuroa, pähkinä-banaani-tuorepuuroa sekä valikoima pähkinöitä, siemeniä, kookoshiutaleita ja mansikkahilloa. Puurobaari maksaa 10 euroa ja sen voi ostaa suoraan kahvilan kassalta.

Kahvilan puolella ihanaan aamuun kuuluvat tietenkin myös sopivat soundit. Päivän musiikkiselektiosta vastaa Max J., ja levylautaselle valikoituu sunnuntaipäivään sopivia soul-, funk-, disco- ja house-aarteita kaikilta mantereilta.

Suloinen Sunnuntai kuuluu osaksi Altaan syyskautta. Jokainen Suloinen Sunnuntai sisältää jooga- ja saunaosuudet sekä puurobaarin, joiden sisältö vaihtelee kerroittain. Poimi päivämäärät talteen alta:

24.9.
8.10.
22.10.
5.11.
19.11
3.12.