Tapahtumainfo

Tapahtumainfo
 

Liput

Tapahtumat, joihin on tarjolla ennakkolippuja, ovat myynnissä Lippupisteen kautta ja Altaan lipunmyynnissä (jos keikka, niin ainoastaan keikkapäivänä siinä tapauksessa että lippuja on vielä jäljellä). Mikäli tapahtuman sisäänpääsy tapahtuu uimalipulla, voit ostaa uimalipun Altaan verkkokaupasta tai -lipunmyynnistä. Uimaliput ovat voimassa 10 tuntia, ja alueelta välissä poistuminen on sallittua. Ethän kuitenkaan jätä omaisuuttasi pukukaappiin.

Reput, kassit ja narikka

Turvallisuuden takaamiseksi isoihin tapahtumiin, kuten Allas Konsertteihin suurien reppujen ja kassien tuominen ei ole sallittua. Näiden tapahtumien yhteydessä Altaalta löytyy maksullinen, valvottu narikka.

Kamerat ja kuvaaminen

Järjestelmäkameroilla kuvaaminen ilman kuvauslupaa on kielletty. Kuitenkin pienillä kameroilla ja puhelimilla kuvaaminen on sallittua. 

Omat juomat ja eväät

Allas on ravintola-aluetta ja täten omien eväiden ja juomien nauttiminen alueella on kielletty. Konserteissa ja isoissa tapahtumissa järjestyksenvalvonta suorittaa laukkujen ja reppujen tarkastuksia sisäänkäynnillä. 

Media

Akkreditointi Marianne Mäkelä: marianne.makela@toolourban.fi / +358 40 0425066