Tila- ja tapahtumapalvelut

Hyvä Fiilis

Työpajat ja luennot unesta ja sen merkityksestä sekä hyvästä arjesta.


Nauti terveellisestä ruoasta

Smoothie tasting! Miten valmistetaan herkulliset ja ravitsevat smoothiet, mitä raaka-aineita kannattaa käyttää ja miksi? Kurssi sopii hyvin esimerkiksi uinnin ja saunomisen yhteyteen tai vaikka yhteisen tiimipäivän ohjelmaksi. Tekijät saavat oppia ja ravintoa hyvinvointiin sekä reseptejä kotiin vietäviksi. Kurssi kestää tunnin, ja sen hinta on alkaen 1 600 € (+ alv). Hinta muodostuu osallistujamäärän mukaan.


Helpon ja terveellisen elämän kulmakivet

Luennolla käydään läpi vinkkejä ja konkreettisia neuvoja, miten syödä hyvin, voida hyvin ja loistaa. Elämänhallinta on elämän pituista oppimista, jota kukin ohjaa itse. Luento tarjoaa työkaluja terveelliseen elämään. Kurssi kestää kaksi tuntia, ja sen hinta on alkaen 1 600 € (+ alv).


Kouluttajina toimivat eri alojen asiantuntijat, ja paketit muotoillaan aina asiakkaan tarpeen mukaan.

Hyvinvointia voi edistää ennaltaehkäisevällä ajattelulla. Elämäntapojen parannuksilla ja arjen valinnoilla voi saada aikaan suuria muutoksia. Suorituskyky töissä on tasapainon sekä hyvinvoinnin sivutuote, ja Allas tarjoaa juuri tasapainoon sekä hyvinvointiin liittyviä palveluita sekä tuotteita.

Työhyvinvointiin kuuluu myös elämästä nauttiminen, viihtyminen virikkeiden äärellä ja oikeiden tunnelmien hyödyntäminen yhdessä kokien. Tähän vastaa Altaan kaupunkikulttuuritarjonta. Kaupunkikulttuuri sykkii, tuntuu ja yhdistyy myös työhön.

Hyvinvointi syntyy liikkuen ja rentoutuen, yhdessä treenaten ja mieltä rauhoittaen, kulttuuria kokien, sen äärellä viihtyen sekä tietenkin uniikissa ympäristössä yhdessä pysähtyen. Altaalla työhyvinvointiin yhdistetään näitä elementtejä ennakkoluulottomasti ja rohkeasti.

Hyvä työpäivä on muutakin kuin työtä: se on värikästä elämää ja monipuolista tekemistä, yhdessä olemista.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä avainasiakaspäällikkö Joni Hinkkaseen: joni.hinkkanen@allasseapool.fi