Tila- ja tapahtumapalvelut

Mindfulness-paketti yrityksille

Monet johtajat ja asiantuntijat käyvät joka päivä työssään taistelua kiirettä vastaan. Hektisessä ympäristössä keskittymiskyvyn säilyttäminen ja laadukas vuorovaikutus on usein vaikeaa.

Ei siis ole ihme, että tarkkaavaisuuden ja keskittymiskyvyn harjoittamisesta on tullut osa monen yrityksen kokouskäytäntöjä ja johtamisohjelmia. Sitä hyödyntävät esimerkiksi Facebook, Carlsberg, Google, Deutsche Bank ja Intel.

Mindfulness tarkoittaa huomion suuntaamista tähän hetkeen vastaanottavaisin mielin. Tietoisen läsnäolon on todettu vähentävän stressiä sekä stressiperäisiä oireita, kuten unihäiriöitä ja kohonnutta verenpainetta. Kokoustilanteessa mindfulness taas lisää keskittymiskykyä ja ongelmanratkaisutaitoja.

Allas Sea Poolilla voit yhdistää kokouspakettiin 30 minuutin mindfulness-harjoituksen, joka tehdään oman ryhmän kesken kokoustilassa tuoleilla istuen. Mindfulness-harjoitus antaa tulevaan palaveriin tehoa ja auttaa hyödyntämään paremmin työyhteisön koko kapasiteetin. Paketti tuottaa arvoa erityisesti silloin, kun päivän aikana on ratkottavana hankalia kysymyksiä tai hallittavana isoja asiakokonaisuuksia.

Mindfulness-paketti 200 eur + alv.
Paketin voit tilata muiden tila- ja tapahtumapalveluiden yhteydessä sähköpostitse joni.hinkkanen@allasseapool.fi tai jättää tarjouspyynnön.