Tila- ja tapahtumapalvelut

Pikkujoulut ja vuodenvaihteen juhlat Altaalla
 

Allas Sea Poolilla on mahdollista viettää vuoden päättäjäiset tai pikkujoulut hyvinvoiden ja rentoutuen. Altaan kaikki tilat ovat vuokrattavissa, pienemmille ryhmille on paketoitu tila- ja joulusaunapaketteja ja ensimmäistä kertaa on tarjolla myös mahdollisuus vuokrata koko allasalue omaan yksityiseen käyttöön! Lisäksi wellness-, hyvinvointi- ja ravintolapalvelut on valjastettu pikkujouluhenkeen mukaan.

Pienempien ryhmien pikkujouluihin on tarjolla alla kaksi valmista pakettia ja ja isommille ryhmille (aina 100 hengen ryhmiin asti) räätälöimme mielellämme oman paketin! Kauttamme järjestyvät tietenkin myös pyyhkeet, lisäpalvelut sekä illan ohjelma.

 

Tiedustelut ja varaukset:
Joni Hinkkanen
joni.hinkkanen@allasseapool.fi
+358 40 621 2009

 

Pikkujoulut joulusaunalla


Allas Sea Poolilla on tarjolla kaksi hyvää vaihtoehtoa pienempien ryhmien pikkujouluihin. Paketteihin kuuluvat aina tilavaraus, sauna ja uintimahdollisuus sekä pyyhkeet. Kauttamme onnistuvat myös ohjelma, hyvä ruoka ja juoma sekä muut lisäpalvelut.


Smart & Clean Showroom + joulusauna

Smart & Clean Showroom tarjoaa pikkujouluja varten oman, rauhallisen tilan. Tilasta löytyy iso screeni, äänentoisto sekä tuolit ja pöydät, ja sinne on mahdollista tilata tarjoilut ravintolamme kautta. Smart & Clean Showroomista on kulku Altaan sisäpihalle ja sitä kautta allasalueelle. Viiden tunnin tilavarauksen (klo 17 - 22) yhteydessä voitte saunoa tilaussaunassamme joko tilaisuuden aluksi klo 17-19 tai tilaisuuden lopuksi klo 20 - 22.

Tilavaraus klo 17 - 22 + tilaussauna klo 17 - 19 tai klo 20 - 22.
Hinnat alkaen 1 400 eur + alv. / 30 hengen ryhmä.

 

Talviterassi + joulusauna

Talviterassi sijaitsee Altaan päärakennuksessa ja tarjoaa tunnelmallisen pikkujoulutilan, johon kuuluu kahvilan oma äänentoisto. Myös saunat sijaitsevat päärakennuksessa. Viiden tunnin tilavarauksen (klo 17 - 22) yhteydessä voitte saunoa tilaussaunassamme joko tilaisuuden aluksi klo 17-19 tai tilaisuuden lopuksi klo 20 - 22.

Tilavaraus klo 17 - 22 + tilaussauna klo 17 - 19 tai klo 20 - 22.
Hinnat alkaen 1 000 eur + alv. / 30 hengen ryhmä + myyntitakuu ma - to 1 500 eur, pe - la 3 000 eur.

 

Yöuinti Helsingin ytimessä - allasalue yksityiskäyttöön

Ensimmäistä kertaa Altaan saunat ja allastasanne ovat vuokrattavissa yksityiskäyttöön nyt talven taitteessa 2017-2018. Privaattiuintimahdollisuus on tarjolla maanantaista torstaihin aukioloaikojen ulkopuolella ja syksyn juhlat tai pikkujoulut voi päättää yksityisuintiin Altaalla. Hinta sisältää kahden lämmitetyn altaan, yhden sopivan raikkaan merivesialtaan ja kaikkien saunojen käytön!

Hinta alkaen 2 000 eur + alv.