Tila- ja tapahtumapalvelut

Sujuva työ

Sujuva työ koostuu oikeista tavoista tehdä työtä ja hallita sitä. Allas tarjoaa tähän kolme eri työpajaa.


Sujuvat kokouskäytännöt

Sujuvat kokouskäytännöt on tunnin luento, joka sopii esimerkiksi oman kokouksen alkuun tai tiimipäivän yhteyteen. Luennolla käsitellään mm. aikatauluttamista, sitouttamista, päätöksentekoa ja valmistautumista. Luennon maksimihenkilömäärä on 90 hlö, ja sen hinta on alkaen 1 600 € (+ alv).


Huolellinen ajanhallinta

Huolellinen ajanhallinta on kahden tunnin työpaja, jonka jälkeen osallistujilla on levollisempi olo työn hallittavuuden äärellä. Työpaja sopii yhdistettäväksi hyvin esimerkiksi yhteisen virkistävän aamupalan tai lounaan yhteyteen tai pidettäväksi omana tilaisuutenaan Altaalla. Työpajan maksimihenkilömäärä on 50 hlö, ja sen hinta on alkaen 2 000 € (+ alv).


Tehokas tiimityöskentely

Nykyään kaikki työ on tiimityötä. Koulutuksessa pureudutaan syvemmälle tähän aiheeseen. Vaihtoehtoina on “Vaikuttaminen kokoustilanteissa” (max. 30 hlö), “Työryhmän yhteinen asiapuhe esityskuntoon” (max. 15 hlö) tai “Tehokas johtoryhmätyöskentely” (max. 15 hlö). Hinta alkaen 2 500 € (+ alv).


Info

Kouluttajina toimivat eri alojen asiantuntijat, ja paketit muotoillaan aina asiakkaan tarpeen mukaan.

Hyvinvointia voi edistää ennaltaehkäisevällä ajattelulla. Elämäntapojen parannuksilla ja arjen valinnoilla voi saada aikaan suuria muutoksia. Suorituskyky töissä on tasapainon sekä hyvinvoinnin sivutuote, ja Allas tarjoaa juuri tasapainoon sekä hyvinvointiin liittyviä palveluita sekä tuotteita.

Työhyvinvointiin kuuluu myös elämästä nauttiminen, viihtyminen virikkeiden äärellä ja oikeiden tunnelmien hyödyntäminen yhdessä kokien. Tähän vastaa Altaan kaupunkikulttuuritarjonta. Kaupunkikulttuuri sykkii, tuntuu ja yhdistyy myös työhön.

Hyvinvointi syntyy liikkuen ja rentoutuen, yhdessä treenaten ja mieltä rauhoittaen, kulttuuria kokien, sen äärellä viihtyen sekä tietenkin uniikissa ympäristössä yhdessä pysähtyen. Altaalla työhyvinvointiin yhdistetään näitä elementtejä ennakkoluulottomasti ja rohkeasti.

Hyvä työpäivä on muutakin kuin työtä: se on värikästä elämää ja monipuolista tekemistä, yhdessä olemista.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä avainasiakaspäällikkö Joni Hinkkaseen: joni.hinkkanen@allasseapool.fi