Tila- ja tapahtumapalvelut

Työkaveruus

Työpajat ja luennot sanattomasta viestinnästä, erilaisuuden ilosta sekä ristiriitojen ratkaisusta.


Sanaton viestintä

Sanaton viestintä on tunnekokemusta ja vallankäyttöä. Siinä näkyy yksilön erilaisuus persoonallisuuden ja kulttuurien näkökulmista. Tunnin luento pureutuu sanattomaan viestintään ja antaa näkökulmia ja työkaluja siihen. Hinta alkaen 1600 € (+ alv).


Erilaisuuden hyväksyntä

Mitä on erilaisuus? Entä samanlaisuus? Tarvitaanko työyhteisössä kumpaakin? Tunnenko itseni ja itseni kaltaiset oikeasti? Kahden tunnin koulutuksessa pureudutaan syvemmin tähän kovin puhuttuun aiheeseen. Koulutuksen maksimihenkilömäärä on 90 hlö, ja hinta on alkaen 2 000 € (+ alv).


Ristiriitojen ratkaisu

Mitä tehdä, kun tilanne on päällä? Miten ristiriitojen kanssa eletään perusarkea? Monet ristiriitatilanteet syntyvät näkemyseroista ja vaativista viestintätilanteista. Niiden ymmärtämiseksi ja tilanteiden kärjistymisen estämiseksi on kuitenkin olemassa työkaluja. Koulutuksen maksimihenkilömäärä on 50 hlö, ja hinta on alkaen 2 500 € (+ alv).


Kouluttajina toimivat eri alojen asiantuntijat, ja paketit muotoillaan aina asiakkaan tarpeen mukaan.

Hyvinvointia voi edistää ennaltaehkäisevällä ajattelulla. Elämäntapojen parannuksilla ja arjen valinnoilla voi saada aikaan suuria muutoksia. Suorituskyky töissä on tasapainon sekä hyvinvoinnin sivutuote, ja Allas tarjoaa juuri tasapainoon sekä hyvinvointiin liittyviä palveluita sekä tuotteita.

Työhyvinvointiin kuuluu myös elämästä nauttiminen, viihtyminen virikkeiden äärellä ja oikeiden tunnelmien hyödyntäminen yhdessä kokien. Tähän vastaa Altaan kaupunkikulttuuritarjonta. Kaupunkikulttuuri sykkii, tuntuu ja yhdistyy myös työhön.

Hyvinvointi syntyy liikkuen ja rentoutuen, yhdessä treenaten ja mieltä rauhoittaen, kulttuuria kokien, sen äärellä viihtyen sekä tietenkin uniikissa ympäristössä yhdessä pysähtyen. Altaalla työhyvinvointiin yhdistetään näitä elementtejä ennakkoluulottomasti ja rohkeasti.

Hyvä työpäivä on muutakin kuin työtä: se on värikästä elämää ja monipuolista tekemistä, yhdessä olemista.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä avainasiakaspäällikkö Joni Hinkkaseen: joni.hinkkanen@allasseapool.fi